Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Visa orginalspråket

Vandra i vackra Sörmland

SÖRMLANDSLEDEN ERBJUDER EN NATURSKÖN UPPLEVELSE GENOM SKOG OCH MARK. DET FINNS FLERA ETAPPER ATT VÄLJA PÅ.

Etapp 55 mellan Gisekvarn och Trosa och är 16 km lång. Det är en trevlig och krävande led som passerar Ringsjön där du kan ta ett dopp vid varmt väder. Turen tar ca 3-4 timmar att gå. Den tar dig genom djupa skogar och vidare mot kusten med vy ut över Östersjön, sedan högt och i mycket kuperad skogsterräng. Till slut passerar du Tureholms slott och snart är du framme i Trosa.
När ni är tillbaka på Bomans är det skönt att njuta en stund på en solsäng i vår lummiga trädgård. Bomans bastu och utomhusbubbelpool går bra att boka per timme.

Etapp 55:1 mellan Sillekrog och Trosa
 är 17 km lång. Leden följer en mycket gammal rikslandsväg i ca 3 km. Därefter får du njuta av öppna landskap och se några Sörmländska bondgårdar innan du går in i etappens första kuperade skogsparti. Från leden är det ca 200 m ner till badplatsen Sillen där du kan ta ett dopp. Leden fortsätter över gamla E4:an och över Trosaån för att följa ån genom Vagnhärads samhälle. När du passerat Vagnhärad kommer du in i ett skogsparti och kommer ut på en landsväg. Strax innan målet kan du släcka törsten i en gammal kallkälla. Sen styr du din kos mot Trosa och etappens slut. Den här leden passar för den som vill ha barnvagnen med sig.

Etapp 56 mellan Tullgarn och Trosa är 20 km lång.
Det här är Sörmlandsledens längsta vandringsetapp. Efter att ni blivit avsläppta vid Tullgarn går ni i vacker skogsterräng via Pilskogsbergen med magnifik utsikt över Tullgarnsviken och slottet. Vandringen fortsätter i kuperad terräng och vackert landskap. När ni kommer till Stensund finns det möjlighet att rasta, bakom dansbanan finns bord och bänkar. Vandringen avsluts i hamnen nedanför Bomans.

I Bomans vandringspaket ingår
Transport till Gisekvarn eller Sillekrog
Matig picknick samt mineralvatten, kaffe, choklad och frukt
Trerättersmeny
Övernattning och frukost


Petit 2125:-/p
Chic 2375:-/p
Grand 2700:-/p
Grand extra 2875:-/p
Grandezza 3025:-/p
Fabulous 3025:-/p
Hamnsviten, Trosasviten och Glimmer Twin 3575:-/p
No Name 3950:-/p

Enkelrumstillägg 500:-
Extrasäng inkl vandring, picknick, transport och middag 1625:-

Hjärtligt välkommen till ett aktivt dygn ❤️
Bomans crew ✌️

Boka på info@bomans.se eller 0156-525 00

Liknande erbjudanden