Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Kristin Boman

Leklusten är viktig för mig. Jag älskar hotell och allt vad det innebär att vistas på dem. Incheckningen, servicen, första känslan när man kommer in i hotellrummet, letandet efter vackra annorlunda ting som kan ge mig inspiration till mitt eget hotell.

Hotell kan vara en outtömlig källa till inspiration för oss alla. Alla dessa gäster, var kommer de ifrån, varför är de just här, hör de där två ihop eller är de ute på vift med någon de inte borde vara här med? Frågorna är många och det är bara fantasin som sätter gränser.

Det mest fantastiska med att ha ett hotell är just gästerna. Under årens lopp har jag träffat ljuvliga, märkliga, udda, ibland förskräckliga, men oftast härliga människor. Genomgående är dock hur intressant det är med oss människor och alla våra olikheter. Det är en sann glädje för mig att gå till Bomans och nyfiket undersöka vad vi har för gäster i huset just idag.

Min leklusta och inredningsglädje genomsyrar hotellet och jag kommer aldrig tomhänt hem från en resa. Ni skulle bara veta hur mycket lustiga saker jag har släpat hem från jordens alla hörn. Oftast innebär mina resor nödvändigt inköp av ny resväska för alla tyger, prylar, skor mm som ska pryda Bomans.

Bland de passioner jag har i livet räknas Bomans definitivt som en av de största. Jag brukar säga att Bomans är mitt tredje barn utöver de två ¨riktiga¨ barn jag har, Amanda och Gustaf. Och ni vet ju hur det är, ens barn är det viktigaste man har!

Jag är en stor skofantast vilket syns på Bomans. I dagsläget finns det i runda slängar 100 par skor som står till gästernas förfogande när de är här.

Jag är också mycket förtjust i mat och vin, vilket är naturligt när man har ett hotell och restaurang. Min gammelmormor Stina Boman hade krog i Nyköping på 30-50 talen och vi använder en del av hennes recept här på Bomans. Utöver det lagar vi klassisk mat på de bästa råvarorna, och gärna lokala i den mån det går. I familjen har vi flera Sommelierer och det syns också på vår digra vinlista.  Känn dig riktigt välkommen till mitt lilla boutiquehotell i Trosa hamn.

Kristin Boman