I min familj har mat och dryck alltid haft en viktig plats. Samtalet runt ett matbord har alltid tilltalat mig. Högt i tak och många intressanta diskussioner gör livet så mycket roligare.
Min favoritmat är ganska basic och enkel men mycket väl tillagad. För mig är en Toast Pelle Janzon på högklassig oxfilé och Kalixlöjrom något av det godaste jag kan äta. Alltså klassisk mat. Det återspeglas också i Bomans meny.
I den mån det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror.
En förutsättning är dock att de håller den höga nivå vi vill ha.
Välkommen till bords!
Kristin Boman
Öppettider i matsalen
måndag – fredag 12-21
lördag 13 – 21
Söndag vilar vi
Personligen har jag alltid älskat att hänga i en bra hotellbar. Det finns några riktigt härliga som har etsat sig fast hos mig. Bamboo Bar på Oriental Hotel i Bangkok, The Hemingway Bar på Ritz i Paris… listan kan göras lång. Välkommen till vår alldeles egna hotellbar The Twin Bar.
För oss har vinet alltid haft en viktig plats. Ett gott vin förhöjer och kompletterar en maträtt på ett fantastiskt sätt. Se vilka viner vi har vi vår källare just nu.