Restaurang
Stina Bomans Matsal

I min familj har vi ägnat oss åt gästgiveri i flera generationer. Det hela började med min Gammelmormor Stina Boman som serverade rejäl husmanskost på sin krog Bomans Matsalar i Nyköping under 30-50-talen.

Min favoritmat är ganska basic och enkel men mycket väl tillagad. För mig är en Toast Pelle Janzon på högklassig oxfilé och Kalixlöjrom något av det godaste jag kan äta. Alltså klassisk mat. Det återspeglas också i Bomans meny.
I den mån det är möjligt använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror.
En förutsättning är dock att de håller den höga nivå vi vill ha.

Kristin

Trippel3w (kopia)

Lunch

Måndag – lördag serverar vi en liten á la cartemeny i matsalen.

Måndag – fredag 11.30 – 13.30
Lördag 12.30 – 15.00
Söndag Stängt

Hjärtligt välkommen

Musslor2w (kopia)

À la carte

Välkomna att njuta av vår à la carte meny som gäller kvällar och helger.
Fråga gärna personalen om kvällens 3-rättersmeny.

Söndagar är restaurangen stängd.

Vinkallare1W

Dryck

Här finner ni våra speciellt utvalda viner och champagner, vi har ännu fler sorter i vår vinkällare så fråga gärna er servitör efter fler förslag.