Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Boutiquehotell

Ett boutiquehotell, eller livsstilshotell, kännetecknas av sin unika och personliga prägel. Till skillnad från större hotellkedjor är boutiquehotell vanligtvis mindre och har färre rum, vilket skapar en intim och exklusiv atmosfär.

På Bomans i Trosa strävar vi efter att erbjuda en unik upplevelse och sätter fokus på detaljer, design och individuell service. Här är inget rum det andra likt, här jobbar vi ständigt på att utveckla och förändra våra miljöer, oavsett om du är en återkommande gäst eller besöker oss för första gången ska det alltid finnas något nytt att upptäcka. Vi vill ge dig en minnesvärd vistelse i vår unikt inredda hotell, där varje detalj är noggrant utformad för att överträffa dina förväntningar.

Design och personlig service

Från lobbyn till varje enskilt rum, är designen noga genomtänkt för att skapa en visuell upplevelse som kompletterar hotellets övergripande atmosfär. Denna genomtänkta designsträvan är en del av det som lockar gäster till boutiquehotell – en chans att uppleva något nytt och inspirerande.

En annan avgörande faktor är den individuella servicen. Eftersom boutiquehotell vanligtvis har färre rum jämfört med många större hotell, kan personalen ägna mer tid åt varje gäst. Detta möjliggör en personlig och skräddarsydd upplevelse som är svår att uppnå på större hotell. Gästerna får känslan av att deras behov och önskemål verkligen blir prioriterade, vilket skapar en starkare känsla av tillfredsställelse och lojalitet.

Ett boutiquehotell erbjuder ett alternativ till de traditionella hotellkedjorna. Betoningen på unika designelement, personlig service och en atmosfär av exklusivitet gör oss till en attraktiv valmöjlighet för resenärer som söker en minnesvärd och individuell hotellupplevelse. Genom att skapa en stark koppling mellan gästerna och hotellet, har boutiquehotellen blivit en betydande kraft inom hotellindustrin och en inspirationskälla för hur hotellupplevelsen kan omdefinieras.

Vad är ett boutiquehotell – hur började det?
Så kallade boutique hotels, eller lifestyle hotels växte fram i New York under 1980-90-talet. Amerikanerna Ian Schrager och Steve Rubell ses ofta som föregångsgestalter. Enligt Ian Schrager’s Vision Statement skulle hans hotell underhålla och provocera, stimulera sinnena och ha en tydlig attityd och intention. Hans tankar och idéer sägs ha revolutionerat hotellindustrin och förändrat uppfattningen om vad ett hotell egentligen är. I Sverige dök de första boutiquehotellen upp i Stockholm i början av 2000-talet.

Våra rum

Hos oss är alla rum individuellt inredda. Här oss möts man av ett helt unikt boende. Det går alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet.

Se alla hotellrum