Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

À la cartemeny

fotokonst, matsal, restaurang, Bomans

Vi älskar mat och dryck. Det finns en hel värld av fantastiska råvaror att botanisera bland och inte minst sagolika viner från när och fjärran.

Det är alltid spännande att se vad våra kockar kommer med för förslag när det är dags för menybyten.
Oftast är det såå bra och vi bara njuter av att prova alla nya godsaker.

Bomans hotell, Bomans matsal, guldmatsal, Bomans Twin bar

Öppettider i restaurangen

måndag – torsdag 15 – 21
Fredag 12 – 21
Lördag 13- 21

Bomans Twin Barmeny serveras
måndag – fredag från kl 15, lördag från 13

À la carte serveras måndag – lördag kl 18 – 21
Söndagar vilar vi.
Avvikelser kan förekomma under lågsäsong



Hjärtligt välkommen ❤️
Bomans Crew ✌️
0156-525 00 [email protected]

À la carte

Förrätter

  • Knaperstekt råraka med 30 g Kalixlöjrom, finhackad rödlök och smetana

    395:-

  • Bakad vit sparris med Västerbottensostkräm, brynt smör, riven parmesan, friterad svartrot och nyplockade örter

    235:-

  • Gravad Fröjalax med citronkräm, picklad fänkål, senapsfrön och friterad dill

    215:-

  • Kalvtartar med ramslöksmajonnäs, rostade hasselnötter, pecorino och friterad schalottenlök

    225

  • Bakade delikatessbetor med chevrecrème, saltrostade valnötter och rödbetsgroddar

    185:-

Huvudrätter

  • Bakad spetskål med ostronskivling, hasselnötter, brynt hasselnötssmör samt rostad paprika-& rotsellerikräm

    265:-

  • Skaldjursfylld rödtungafilé med grön sparris, nykokt potatis, forellrom, brynt smör och friterade nässlor

    435:-

  • Movitztupp fylld med färskost smaksatt med salvia-& ramslök, serveras med friterad färskpotatis

    295:-

  • Grillad svensk oxfilé med rödvinssky, sidesallad med parmesan, pancetta och tryffelvinaigrette, serveras med Café de Parissmör och Bomans pommes

    545:-

  • Bomans högrevsburgare med sidfläsk, gruyère, saltgurka, tomat, sallad, picklad chili, srirachamajonnäs och Bomans pommes

    265:-

  • Halloumiburgare med tomat, saltgurka, tryffelmajonnäs och Bomans pommes

    265:-

Desserter

  • Kyld rabarbersoppa, vaniljglass, mandelkaka och färska bär

    135:-

  • Kokospavlova med citronsorbet, vinbär och vit chokladkräm

    135:-

  • Liten chokladmousse med kakao och färska hallon

    90:-

  • En kula glass

    45:-

  • Bomans chokladtryfflar

    45:-/st

Ostar

  • Brie de Meaux, Valencay, Fourme d’Ambert, Gruyère med dagens marmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

    60:-/ost, 220:- /4 ostar