Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

À la cartemeny

fotokonst, matsal, restaurang, Bomans

Vi älskar mat och dryck. Det finns en hel värld av fantastiska råvaror att botanisera bland och inte minst sagolika viner från när och fjärran.

Det är alltid spännande att se vad våra kockar kommer med för förslag när det är dags för menybyten.
Oftast är det såå bra och vi bara njuter av att prova alla nya godsaker.

Bomans hotell, Bomans matsal, guldmatsal, Bomans Twin bar

Öppettider i restaurangen

måndag – lördag 18 – 21

Bomans Twin Barmeny serveras
måndag – lördag 15-21

Bomans Bakficka
Måndag – söndag 12-16



Hjärtligt välkommen ❤️
Bomans Crew ✌️
0156-525 00 [email protected]

À la carte

Förrätter

  • Knaperstekt råraka med 30 g Kalixlöjrom, finhackad rödlök och smetana

    395:-

  • Matjessill från Norröna med brynt smör, kokt potatis, kavringsmul och Västerbottenkräm

    215:-

  • Råbiff ¨Pelle Janzon¨på Bomans vis, malen svensk oxfilé, pepperrot, finhackad rödlök, Kalixlöjrom och rå äggula

    305:-

  • Burrata med salsa på färska Karintorpstomater och stjälkselleri

    245

  • Bakat 63 graders ägg med svenska sommarkantareller, friterad rotselleri, parmesan och stekt pancetta

    225:-

Huvudrätter

  • Arancini (friterad risotto) med semitorkade tomater, kronärtskocka, baba ganoush och stekt portabellosvamp

    295:-

  • Rimmad torskrygg med räkor, brynt smör, pepparrot och kokt färskpotatis

    475:-

  • Sotad regnbågslax med Sandefjordssås, kantareller, sockerärtsallad, forellrom och kokt färskpotatis

    355:-

  • Movitztuppfilé fylld med sobrasada, serveras med kantareller, smörad kalvbuljong, grillad gemsallad och friterad potatis

    295:-

  • Grillad svensk oxfilé med citron & parmesansmör, rödvinssky, tomat & örtsallad och Bomans pommes

    555:-

  • Bomans högrevsburgare med sidfläsk, gruyère, saltgurka, tomat, sallad, picklad chili, srirachamajonnäs och Bomans pommes

    265:-

  • Halloumiburgare med tomat, saltgurka, tryffelmajonnäs och Bomans pommes

    265:-

Desserter

  • Flädermarinerade svenska jordgubbar, smörstekt croissant och mascarponeglass

    135:-

  • Smultronsorbet, vitchoklad pannacotta, sockerrostade pinjenötter och färska bär

    135:-

  • Liten chokladmousse

    95:-

  • En kula glass

    45:-

  • Bomans chokladtryfflar

    45:-/st

Ostar

  • Brie de Meaux, Valencay, Fourme d’Ambert, Gruyère med dagens marmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

    60:-/ost, 220:- /4 ostar