Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Visa orginalspråket

A la carte

Jag älskar mat och dryck. Definitivt ett plus om man har en restaurang. Det finns en hel värld av fantastiska råvaror att botanisera bland och inte minst sagolika viner från när och fjärran.

Det är alltid med spänning jag ser fram emot vad våra kockar kommer med för förslag när det är dags för menybyten. Oftast är det såå bra och jag kan bara njuta av att prova alla nya godsaker.

À la carte

Förrätter

  • Knaperstekt råraka med 30 g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana

    395:-

  • Burrata, smörslungade betor och rostade hasselnötter, serveras med balsamreduktion och riven tryffel

    185:-

  • Tartar på pilgrimsmussla och torsk, serveras med misomajonnäs, friterat sjögräspapper, kimchisesamfrön och forellrom

    195:-

  • Råbiff på svensk oxfilé, serveras med rostade marconamandlar och pepparrot-& parmesankräm, syrliga mandelpotatischips och picklad steklök

    225:-

Huvudrätter

  • Örtbakad rotsellri med hummus, friterad kål, hårdstekt svamp, tryffelmajonnäs och buljong på rostad kål

    265:-

  • Sotad Skreitorsk med musselchowder, bräserad savoykål, grönt äpple och hummer

    380:-

  • Bomans hamburgare med rökt sidfläsk, gruyère, saltgurka, tomat, dijonsenap, srirachamajonnäs och pommes

    255:-

  • Halloumiburgare med Bomans pommes frites, fråga efter dagens tillbehör

    255:-

  • Nattbakat svenskt hjortlägg med tryffelpuré, borretanalök och rödvinssky

    310:-

  • Svensk oxfilé med bordelaisesås och confiterad hasselbackspotatis

    395:-

Desserter

  • Valnötsglass med mörk chokladbavaroise, kolasås och saltrostade valnötter

    125:-

  • Crème brûlée med färska bär

    125:-

  • En kula glass

    35:-

  • Kvällens dessert

    110:-

Ostar

  • Ostar med fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

    60:-/ost, 220:- /4 ostar