Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Om Bomans

Bomans Hotell, Keith Richards, Rolling Stones, Bomans trädgård

Bomans är en kärleksrelation som har gått i generationer. Från Stina Boman på Bomans Matsalar i Nyköping till dagens Bomans Hotell i Trosa som efter många krokiga snår och vägar drivs av Stinas barnbarnsbarn Kristin Boman.

Bomans Hotell är ett varmt och generöst boutiquehotell där alla generationer möts. Vi har den stora glädjen att ha en riktigt färggrann bukett gäster. Den består av både gamla och unga, hundar, konferensgäster, sommargäster, bröllopsgäster och alla däremellan. Vi gillar inte fyrkantighet och ordet lagom. Om man är ute efter ¨ljust och fräscht ¨ är det bara att vända sig om och leta vidare. Då är vi inte rätt ställe. Om man däremot söker värme, kärlek, vackra ting, lite galenskap, ögon & örongodis då är det bara att gå rakt in genom våra dörrar.

Kristin Boman

Jag älskar hotell och allt vad det innebär att vistas på dem. Incheckningen, servicen, första känslan när man kommer in i hotellrummet, letandet efter vackra annorlunda ting som kan ge mig inspiration till mitt eget hotell. Hotell kan vara en outtömlig källa till inspiration för oss alla.

Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson – Kristins bollplank och kulinariska rådgivare.Sedan barnsben har Fredrik Eriksson besökt Trosa varje sommar, så när han i mitten av 2000-talet blev ombedd att ta plats i Bomans styrelse var det inget svårt svar.

Om Trosa

Varför i hela friden väljer man att ge en stad smeknamnet ”Världens Ände”? Det är inget modernt påhitt uppfunnet under en brainstorm på Trosas kommunkontor. Nej, smeknamnet är gammalt men behöver kanske sin förklaring?

Karin Hedenvind

Karin är min svägerska och har använt Bomans som sin målarduk de senaste 30 åren. På väggar, golv, i tak och tavlor kan man se Karins alster. Det är en ynnest för mig att ha en så kreativ person att bolla alla mina idéer med.

Bomans böcker

Jag är mycket förtjust i ¨coffee table books¨ och har alltid närt en önskan om att göra en egen till Bomans. När vi fyllde 25 år (2013) kändes det som rätt tid att faktiskt göra slag i saken. För mig var det en riktig trip down memory lane.
Det här var så vansinnigt roligt och när vi fyllde 30 år bestämde jag mig för att göra en till.