Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

What’s on

Bomans hotell, Bomans trädgård,

På Bomans är vi duktiga på att hitta på roliga saker. Allt från aktuella föreläsningar, musikevenemang, Pop up från andra krogar och allt mellan himmel och jord. Håll utkik här och se vad som är på gång.

Maj

Mors dag

Sön 26, 13:00 – 19:00

Fira din mamma hos oss. Restaurangen är öppen mellan 13 och 19 med en vårlik meny. Hjärtligt välkommen

Mors dag

Författarkväll med Annie Lööf

Mån 27, 18:30

I samarbete med Trosa Bokhandel har vi en författarkväll där Annie Löf samtalar om sin bok Också Annie tillsammans med moderator Karin Frick. Caesasrsallad och ett glas vin/öl/alkoholfri dryck 365:-. Annie Lööf är en av vår tids mest färgstarka och inflytelserika ledare. Som liberal, feminist och humanist har hon tagit strid för grundläggande värderingar och mött såväl hyllningar och djup respekt som hot, hat och utstuderade mordplaner. Hon har i över ett decennium varit en nyckelspelare i svensk politik, som partiledare för Centerpartiet. Hjärtligt välkommen

Bomans trädgård, Bomans hotell, Trosa

Juni

Ostron & Champagne med Nisse Molinder

Fre 14, 17:00 – 22:00

Nisse Molinder och Anders Scharp gästar oss den 14 juni och serverar ostron och champagne. Tre ostron x 2 och ett glas Deutz Brut Champagne 525:-, tre ostron och ett glas Deutz Brut CHampagne 415:- Boka via [email protected] eller 0156-525 00. Hjärtligt välkommen

14/6 – ostron & champagne med Nisse Molinder

Juli

Niklas Strömstedt

Mån 15, 17:00

Till vår stora glädje kommer Niklas Strömstedt tillbaka till Bomans. Med sig har han Marika Willstedt och Sara Niklasson. Niklas har en stark förankring och plats på den svenska musikscenen och är en mycket erfaren och älskad musiker. Konsert och middag i Bomans Ballroom.

15 juli Niklas Strömstedt

LaGaylia Frazier

Ons 31, 17:00

Till vår stora glädje kommer LaGaylia Frazier med sin dinnershow My american soul songbook till Bomans. Konsert och middag i Bomans Ballroom.

31 Juli LaGaylia Frazier
Bomans trädgård, rumpstolar, Bomans Hotell, him & her, Fabio novembre, Casamania