Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Hotell

Bomans hotell, Trosa, Twin Bar

På Bomans i Trosa är alla rum olika. Ett personligt boutiquehotell där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. Med en kort bilfärd från Stockholm är Bomans ett givet resmål.

Bomans är i ständig förändring och min önskan är att våra gäster alltid ska kunna gå på upptäcksfärd efter något nytt att vila ögonen på.

Bomans är en av mitt livs stora passioner och det hoppas jag att alla ni som gästar oss ska känna. Här sitter kärleken och passionen stenhårt i väggarna. Det går alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet. Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Kristin Boman

Unika rum

Kom in i min värld av vackra, roliga handplockade ting. För mig ska ett hotellrum ge en känsla av värme och välkomnande. Det här med att ¨man ska ändå bara sova där¨ är ett uttryck jag verkligen inte kan hålla med om. Själen behöver sköna, varma miljöer för en god natts sömn. Här innebär det fluffiga duntäcken och dunkuddar, tjocka lyxiga frottéhanddukar att torka sig med, badkar i den mån det får plats och mycket mycket mer. Musik är viktigt så högtalare på alla rum är självklart på Bomans.

Alla hotellrum

Presentkort

Ge bort en Bomansupplevelse! Tänk vad glad man blir när man får ett presentkort.

  • Marlon Brando, Bomans hotell
  • Valentino, Gucci, Bomans Hotell, hotellsvit
  • Hangisi, Manolo Blahnik, Bomans Hotell
  • Bomans hotell, hotellsvit, plantagen, gucci, valentino, Karin Hedenvind

Unikt och personligt

En minnesvärd vistelse med fokus på detaljer, design och individuell service.