hotell

Bomans hotellrum

Hos oss är alla rum olika. Min tanke har varit att skapa ett personligare hotell där det alltid finns nytt att upptäcka och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. You can check out any time you like but you can never leave är strofen som jag stulit ur Eagles gamla låt Hotel California som passar bra som slogan på Bomans.

Jag älskar att skapa känslor och önskar att alla Bomans gäster på ett eller annat sätt påverkas och reagerar på miljön, inredningen och den eklektiska stilblandningen. Det går alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet.
Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Alla Bomans hotellrum har ljuvliga lakan i egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar. Vi älskar musik och har Marshallhögtalare på alla hotellrum.
Kaffe är gott! Därför har vi Nespressomaskiner på alla rum.

Petit twin

Bomans rum med twin beds är små och intima på 14m2. Vissa av rummen vätter mot Bomans lummiga trädgård och har AC .

Logi & frukost
 1850:-/rum
single 1550:-

Petit queen

Bomans rum med queen size (140 cm) säng är 14 m2. Det här är för er som tycker det är mysigt att sova nära varandra. Vissa av rummen vätter mot Bomans lummiga trädgård och har AC.

Logi & frukost
  1850:-/rum
single 1550:-

Chic

 Bomans Chic är 20 m2  och har en King/Queen bed.

Logi & frukost pris
  2300:-/rum

IMG_8114 2

Grand

Bomans Grand är 25 m2 och har King bed. De vätter mot Bomans trädgård och har AC. Badkaret är placerat inne i hotellrummet.

Logi & frukost pris
 2900:-/rum

Hermes3w

Grand extra

Bomans Grand extra är 28 m2 och har en 210 King bed. Tre av rummen har AC.
Här är det njutning på hög nivå. Alla sinnen får sitt.

Logi & frukost pris
 3200:-/rum

Fabulous

Bomans Fabulous ligger i södra flygeln som byggdes 2007. De är 30 m2 och har balkong eller terrass mot trädgården. Det finns badkar placerat inne i hotellrummet.

Logi & frukost pris
 3500:-/rum

Grandezza

Grandezza betyder prakt på italienska. Precis så är det här 38 m2 stora hotellrummet. Det fantastiska mässingsbadkaret står bredvid sängen och inredningsdetaljerna är inspirerande och många.

Logi & frukost pris
 3500:-/rum

Sviter

Bomans tre paradsviter är stora generösa rum. Glimmer Twin, min hyllning till Keith Richards, är 70 m2, Trosasviten, används ofta som bröllopssvit,  55 m2 med en härlig terass mot Bomans trädgård. Hamnsviten som har utsikt över hamnen är 65 m2. Alla sviterna har badkar och AC. Glimmer Twin och Hamnsviten har kaminer att elda i.

Logi & frukost pris
Svit 4300:-/rum

SparaSpara

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253