hotell

Bomans hotellrum

Hos oss är alla rum olika. Min tanke har varit att skapa ett personligare hotell där det alltid finns nytt att upptäcka och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. You can check out any time you like but you can never leave är strofen som jag stulit ur Eagles gamla låt Hotel California som passar bra som slogan på Bomans.

Jag älskar att skapa känslor och önskar att alla Bomans gäster på ett eller annat sätt påverkas och reagerar på miljön, inredningen och den eklektiska stilblandningen. Det går alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet.
Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Petit twin

Bomans rum med twin beds är små och intima på 14m2. De har alla lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Marshallhögtalare och Nespressomaskin. Vissa av rummen vätter mot Bomans lummiga trädgård och har även AC .

Logi & frukost
 1850:-/rum
single 1550:-

Petit queen

Bomans rum med queen size (140 cm) säng är 14 m2. Det här är för er som tycker det är mysigt att sova nära varandra. Marshallhögtalare och Nespressomaskiner finns i varje rum. Tjocka duntäcken, dunkuddar och lakan i egyptisk bomull är för att våra gäster ska sova gott. Vissa av rummen vätter mot Bomans lummiga trädgård och har AC.

Logi & frukost
  1850:-/rum
single 1550:-

Chic

 De här hotellrummen är 20 m2  och har en  King bed med sköna duntäcken och dunkuddar. De krispigaste lakan i egyptisk bomull för en sval nattsömn. Marshallhögtalare och Nespressomaskin. Sov under bananblad eller sjung I still haven´t found what I´m looking for för full hals.


Logi & frukost pris
  2300:-/rum

Grand

Rummen är ca 25 m2 och har King bed. Alla tre vätter mot Bomans trädgård och har AC. Badkaret är placerat i hotellrummet. Personligen älskar jag att bada och tycker det är tråkigt när jag inte kan umgås med den personen jag reser med. Därav badkar inne i rummet. Bomans Grandrum har fluffiga duntäcken och dunkuddar samt krispiga lakan i egyptisk bomull. Marshallhögtalare och Nespressomaskin är en självklarhet.

Logi & frukost pris
 2800:-/rum

Grand extra

Rummen är ca 25 m2 och har en 210 King bed. Ta ett par trappsteg upp till badkaret som är placerat inne i rummet. Jag njuter av att bada och tycker det är tråkigt när jag inte kan umgås med den personen jag reser med. Därav badkar inne i rummet. Rummen har fluffiga duntäcken och dunkuddar samt krispiga lakan i skön egyptisk bomull. Marshallhögtalare och Nespressomaskin finns även här.

Logi & frukost pris
 3000:-/rum

Fabulous

De här 12 hotellrummen ligger i Bomans södra flygel som byggdes 2007. De är 30 m2 och har balkong eller terrass mot Bomans trädgård. Det finns badkar placerat i hotellrummet. Jag älskar att bada och tycker det är urtråkigt att inte få umgås med den jag reser tillsammans med, därav badkar inne i rummet.Fluffiga duntäcken och dunkuddar samt krispiga lakan i egyptisk bomull för att främja våra gästers nattsömn.  Marshallhögtalare och Nespressomaskin är en självklarhet.

Logi & frukost pris
 3200:-/rum

Sviter

Bomans tre paradsviter är stora generösa rum. Glimmer Twin, min hyllning till Keith Richards, är 70 m2, Trosasviten, används ofta som bröllopssvit,  55 m2 med en härlig terass mot Bomans trädgård. Hamnsviten som har utsikt över hamnen är 65 m2. Alla sviterna har badkar och AC. Glimmer Twin och Hamnsviten har kaminer att elda i. Alla tre har fluffiga duntäcken och dunkuddar, krispiga lakan i egyptisk bomull, Nespressomaskin och Marshallhögtalare.


Logi & frukost pris
Svit 3900:-/rum

SparaSpara

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253