hotell

Bomans hotellrum

Hos oss är alla rum olika. Min tanke har varit att skapa ett personligare hotell där det alltid finns nytt att upptäcka och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. You can check out any time you like but you can never leave är strofen som vi stulit ur Eagles gamla låt Hotel California som passar bra som slogan hos oss. Jag älskar inredning och och trots den eklektiska stilblandningen så finns det alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet.  Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Petit twin

Bomans rum med twin beds är 14m2 stora och har lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare och Nespressomaskin. Vissa av rummen har AC.

Logi & frukost
 1850:-/rum

Single 1550:-

Petit queen

Bomans rum med queen size (140 cm) säng är 14 m2. Det här är för er som tycker det är mysigt att sova nära varandra. Här finns allt från Hermès till Manolo Blahnik.

Logi & frukost
  1850:-/rum

single 1550:-

Chic

Har lakan i mjuk egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, iPod-högtalare och en Nespresso-maskin. De är 20 m2 stora och har King bed.


Logi & frukost pris
  2200:-/rum

Grand

Är ca 25 m2 och har King bed. Badkaret står inne i hotellrummet. Personligen älskar jag att bada och tycker det är tråkigt när jag inte kan umgås med den personen jag reser med. Därav badkar inne i rummet. Rummen har lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare, Nespressomaskin och AC.

Logi & frukost pris
 2700:-/rum

Grand extra

Rummen är ca 25 m2 och har en 210 King bed. Badkaret står inne i hotellrummet. Personligen älskar jag att bada och tycker det är tråkigt när jag inte kan umgås med den personen jag reser med. Därav badkar inne i rummet. Rummen har lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare och Nespressomaskin.

Logi & frukost pris
 2900:-/rum

Fabulous

Rummen är 30 m2 stora och har balkong eller terrass mot Bomans trädgård. Det finns badkar inne i hotellrummet. Lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare och Nespressomaskin.

Logi & frukost pris
 3100:-/rum

Sviter

Bomans tre paradsviter är stora generösa rum. Glimmer Twin 70 kvm, Trosasviten  55 kvm och Hamnsviten 65 kvm. Alla sviterna har badkar och AC. Glimmer Twin och Hamnsviten har kaminer att elda i. Alla tre har Espressomaskiner samt Ipodhögtalare.


Logi & frukost pris
Svit 3900:-/rum

SparaSpara