hotell

Bomans hotellrum

Hos oss är alla rum olika. Enda från början har min tanke varit att skapa ett personligare hotell där det alltid finns nytt att upptäcka och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. You can check out any time you like but you can never leave är strofen som vi stulit ur Eagles gamla låt Hotel California som passar bra som slogan hos oss. Jag älskar inredning och och trots den eklektiska stilblandningen så finns det alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet.  Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Enkelrum

Bomans fyra enkelrum är små men har samma inredningsglädje som övriga rum. De har alla lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare och Nespressomaskin.

Logi & frukost pris/rum
Enkelrum 1490:-

Dubbelrum Twin Beds

Bomans åtta rum med twin beds har två st 90 cm breda sängar. De har alla lakan i skön egyptisk bomull, duntäcken och dunkuddar, Ipodhögtalare och Nespressomaskin.

Logi & frukost pris/rum
Dubbelrum Twin 1790:-

Dubbelrum Queensize

Bomans sju rum med Queen size (140 cm) säng är små men härliga. Det här är för er som tycker det är mysigt att sova nära varandra. Här finns allt från Hermès till Manolo Blahnik.

Logi & frukost pris/rum
Dubbelrum Queen 1790:-

Dubbelrum Kingsize

Bomans sju rum med king size (160-180 cm) säng är något större. De har alla lakan i mjuk egyptisk bomull, täcken och och dunkuddar, iPod-högtalare och en Nespresso-maskin.

Logi & frukost pris/rum
Dubbelrum King 2200:-

Dubbelrum Deluxe

Bomans fyra deluxe rum är generösa i sin storlek och de har alla King size (180 cm) säng. De har alla ett badkar centralt inne i rummet. Personligen älskar jag att bada och tycker det är tråkigt när jag inte kan umgås med den personen jag reser med.

Logi & frukost pris/rum
Dubbelrum Deluxe 2600:-

Minisviter

Bomans tolv minisviter ligger i Södra Flygeln. De är 30 m2 stora och alla har balkong eller terrass mot Bomans trädgård. Alla har också badkar inne i hotellrummet, då kan man vara tillsammans hela tiden. Alla minisviter har AC, Nespressomaskiner och Ipodhögtalare.

Logi & frukost pris/rum
Minisvit 2990:-

Sviter

Bomans tre paradsviter är stora generösa rum. Glimmer Twin 70 kvm, Trosasviten  55 kvm och Hamnsviten 65 kvm. Alla sviterna har badkar och AC. Glimmer Twin och Hamnsviten har kaminer att elda i. Alla tre har Espressomaskiner samt Ipodhögtalare.


Logi & frukost pris/rum
Svit 3900:-