Konferens

Bomans ❤️ konferenser!

Bomans är ingen konferensanläggning i vanlig bemärkelse.
Vår kreativa miljö med mycket att titta på sätter fart på gästernas tankar och fantasi.
Allt från små grupper om 10 personer till ett fullt abonnerat hotell för upp till 120 gäster kan vi erbjuda. Det viktigaste av allt är miljön.

Vi är vana att möblera om, det finns nog inget ställe som har så mycket möbler som Bomans – och som möblerar om så ofta! För återkommande konferensgäster som t ex Porsche finns det plats att köra in nya modeller i Hamnmagasinet.
I samma lokal där det nästa vecka är möblerat för att kännas som hemma, med säng, soffgrupper och en sprakande brasa under temat Cozy Conference.
Utöver den så självklara tekniken lägger vi mycket kärlek på alla råvaror och omvandlar dem till vällagade måltider som ska hålla humöret och tempot uppe för våra konferensgäster.
I konferenslokalerna är ljusen tända och frukt-& godisskålar generöst uppbullade.

Välkomna till charmiga Trosa hamn för att njuta av Bomans hotell och konferens.

Konferensförfrågan

Hos oss är konferensrummen inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. De som bokat konferens hos oss har värdesatt den moderna tekniken och allt annat ”praktiskt” som är genomgående för alla våra mötesrum.

Steg 1 av 3

Lusthuset

Bomans konferenslokaler

Oavsett vilken konferenslokal ni bokar så ingår en standardutrustning med projektor, blädderblock, whiteboardtavla, anteckningsblock och tillhörande pennor. Självklart har alla lokaler även snabbt wifi. Vid bokning av konferens ingår även mineralvatten, frukt och godis.

FoajeSept19w

Konferenserbjudanden

Ibland kan det vara skönt att någon annan redan har tänkt på allt. Boka något av våra färdiga konferenserbjudanden och låt oss se till att er konferens bli riktigt lyckad.

83920854_185289162785185_1876854800503582697_n

Aktiviteter

Möten i all ära, men att umgås i andra former kan ge mycket mer. Vi har ett bredd utbud av olika aktiviter som passar alla.

Grodan1w

Boka visning

Har du inte besökt oss tidigare? Vi erbjuder gärna en visning av våra härliga mötesrum och ett urval av våra speciella hotellrum. Vi berättar gärna om möjligheterna ni har hos oss samt ger tips på aktiviteter etc. utifrån era förutsättningar.

Några av våra konferenskunder

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253