Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Konferens

konferenslokal, situation room, Bomans hotell

Bomans är en unik konferensanläggning.
Vårt boutiquehotells kreativa miljö sätter fart på gästernas tankar och fantasi. Vi kan ta emot allt från små grupper till ett fullt abonnerat hotell för upp till 120 gäster. Det viktigaste av allt är miljön och helhetsupplevelsen.

Trosas unika läge i vackra Sörmland med skogen och havet runt knuten, mindre än en timme från Stockholm, gör Bomans och Trosa till ett populärt val för möten och konferenser.

Vi anpassar Bomans och våra lokaler utifrån era önskemål och unika behov. För återkommande konferensgäster som t ex Porsche finns det plats att köra in nya modeller i Hamnmagasinet.
I samma lokal där det nästa vecka är möblerat för att kännas som hemma, med säng, soffgrupper och en sprakande brasa under temat Cozy Conference.

konferenslokal, Bomans Hotell, Trosa

Utöver den så självklara tekniken lägger vi mycket kärlek på alla råvaror och omvandlar dem till vällagade måltider som ska hålla humöret och tempot uppe för våra konferensgäster.
I konferenslokalerna är frukt-& godisskålar generöst uppbullade.

Välkomna till charmiga Trosa hamn för att njuta av en konferens på Bomans hotell.

Konferens-erbjudanden

  • konferenslokal, situation room, Bomans hotell

Aktiviteter

En fulländad konferens bjuder på mer än stillasittande i mötesrummen. Under åren har vi utvecklat ett brett erbjudande med olika typer av aktiviteter för att förgylla er konferens och hjälpa er att bygga teamkänsla.

Boka visning

Har du inte besökt oss tidigare? Vi erbjuder gärna en visning av våra härliga lokaler och ett urval av våra speciella hotellrum. Vi berättar gärna om möjligheterna ni har hos oss samt ger tips på aktiviteter etc. utifrån era förutsättningar.

Kontakta Gabriela Rojas för att boka tid för visning.

Behöver du hjälp? Ring eller maila mig:

Gabriela Rojas, Receptionsansvarig och konferensbokning