Konferens

Konferera hos oss

Skäm bort din personal

På Bomans tar vi konferenser på största allvar.

Hos oss är konferensrummen inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. De som bokat konferens hos oss har värdesatt den moderna tekniken och allt annat ”praktiskt” som är genomgående för alla våra mötesrum. Naturligtvis är det fritt wifi i alla Bomans lokaler. Alla förutsättningar finns för ett lyckat möte och om något skulle saknas ordnar vi det i ett nafs. Hos oss går det att boka mötesrum såväl för den lilla gruppen som för grupper upp till 100 personer. Ni kan även boka ”cozy conference” och konferera i sängar eller härliga soffgrupper.

Gör som Porsche, Audi, Volkswagen, Johnson & Johnson och många andra företag, gör er konferensbokning hos oss. Välkomna till charmiga Trosa hamn för att njuta av Bomans hotell och konferens.

Bomans konferens

Bomans konferenslokaler

Oavsett vilken konferenslokal ni bokar så ingår en standardutrustning med projektor, blädderblock, whiteboardtavla, anteckningsblock och tillhörande pennor. Självklart har alla lokaler även snabbt wifi. Vid bokning av konferens ingår även mineralvatten, frukt och godis.

Foajen5w (kopia)

Konferenserbjudanden

Ibland kan det vara skönt att någon annan redan har tänkt på allt. Boka något av våra färdiga konferenserbjudanden och låt oss se till att er konferens bli riktigt lyckad.

Vinkallare1W

Aktiviteter

Möten i all ära, men att umgås i andra former kan ge mycket mer. Vi har ett bredd utbud av olika aktiviter som passar alla.

Rum39NyW

Boka visning

Har du inte besökt oss tidigare? Vi erbjuder gärna en visning av våra härliga mötesrum och ett urval av våra speciella hotellrum. Vi berättar gärna om möjligheterna ni har hos oss samt ger tips på aktiviteter etc. utifrån era förutsättningar.

Konferensförfrågan

Hos oss är konferensrummen inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. De som bokat konferens hos oss har värdesatt den moderna tekniken och allt annat ”praktiskt” som är genomgående för alla våra mötesrum.

Steg 1 av 3

33%

Några av våra konferenskunder

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253