Boka

Boka rum och hotellpaket här

Boka hotell

À la cartemeny

Beehive, Bomans Hotell, Trosa

Vi älskar mat och dryck. Det finns en hel värld av fantastiska råvaror att botanisera bland och inte minst sagolika viner från när och fjärran.

Det är alltid spännande att se vad våra kockar kommer med för förslag när det är dags för menybyten.
Oftast är det såå bra och vi bara njuter av att prova alla nya godsaker.

Råraka, Bomans matsal, Trosa, Kalix löjrom

Kökets öppettider

Måndag – fredag
lunch 12 – 14
middag 18 – 21

Lördag
lunch 12.30-14.30
middag 17.30 – 21.00

Bomans Twin Barmeny serveras
måndag – lördag 15 – 21

Hjärtligt välkommen ❤️
Bomans Crew ✌️
0156-525 00 [email protected]

À la carte

Förrätter

  • Knaperstekt råraka med 30 gr Kalixlöjrom, finhackad rödlök och smetana

    395:-

  • Knaperstekt råraka med 50 gr Kalixlöjrom, finhackad rödlök och smetana

    495:-

  • Toast Skagen på Bomans grova bröd 80 gr

    195:-

  • Toast Skagen på Bomans grova bröd 150 gr

    295:-

  • Smörbakad vit sparris med parmesankräm, choritzochips, rökta mandlar och friterade nässlor

    185:-

  • Lax-& hälleflundratartar med forellrom, krispigt sushiris, ponzumajonnäs och krasse

    245:-

  • Råbiff på svensk oxfilé med ramslök, cornichoner, picklad silverlök, rucolakrasse och rostat brödflarn

    255:-

Huvudrätter

  • Färsk strozzapretipasta med sparris, kronärtskocka, ramslökspesto och parmesan

    295:-

  • Rödtunga Meunière med grillad citron, brynt smör och färskpotatis

    390:-

  • Sotad regnbåge med liten sallad på sugarsnaps, dill och purjolök samt champagnesås och forellrom

    290:-

  • Grillad svensk oxfilé med bearnaise, bakade cocktailomater, rödvinssky och Bomans pommes

    550:-

  • Löjromspizza – smetana, rödlök och 20 gr Kalixlöjrom

    285:-

  • Bomans högrevsburgare med sidfläsk, Gruyère, saltgurka, tomat, sallad, picklad chili, srirachamajonnäs och Bomans pommes

    265:-

  • Halloumiburgare med tomat, saltgurka, tryffelmajonnäs och Bomans pommes

    265:-

  • Wallenbergare med potatispuré, skirat smör, gröna ärtor och rårörda lingon

    295:-

Desserter

  • Bomans petit (crème brûlée, chokladmousse, en kula sorbet)

    155:-

  • Lime- & flädercheesecake med romkokta rabarber

    140:-

  • Aperolsorbet med prosecco

    130:-

  • Crème brûlée

    115:-

  • Liten chokladmousse

    95:-

  • En kula glass/sorbet

    50:-

  • Bomans chokladtryfflar

    45:-/st

Ost

  • 50 gr Comté med rosmarinhonung och fröknäcke

    85:-