Offertförfrågan

Bomans för er själva

Bomans genuina känsla och atmosfär hjälper till att skapa förtrolighet och kreativitet hos gruppen. Våra 7 konferensrum och 44 generösa hotellrum (vi har bara dubbelrum och sviter) är alla inredda med vackra möbler, målningar och sköna tyger. Bomans hotellrum har sängkläder i egyptisk bomull, duntäcken-& dunkuddar, Nespressomaskiner, Ipod-högtalare, extra långa morgonrockar och sköna tofflor. Ni får all vår uppmärksamhet och känner er som del av Bomans och vår stora familj. Här kan ni träffas ostört, förhandla och fatta beslut.

I familjen Boman har vi en lång och kär mattradition. Vi tycker om klassisk och vällagad mat och sätter gärna vår egen touch. Våra råvaror kommer i den mån det är möjligt från trakten omkring oss. Ekologiskt är att föredra. Tillsammans med er sätter vi ihop en passande meny för just er grupp. Bomans har en generös vinkällare att botanisera i för den som är sugen på något extra.

Med närheten till skog, hav och mark finns det en uppsjö av aktiviteter att ägna en stund åt. Självklart hjälper vi er att hitta något som passar för tillfället

Välkomna att göra en offertförfrågan online, detta är endast en förfrågan och vi återkommer snarast möjligt med en offert.
Eller maila/ring oss direkt så pratar vi! Karin och Mia tel 0156-525 20, bokning@bomans.se

Bomans konferens

Företag (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnr

Ankomstdatum

Avresedatum

Antal deltagare

Antal enkelrum

Antal dubbelrum

Antal mötesrum

Övriga önskemål 

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253