Konferenserbjudande

Skäm bort din personal

Bomans konferenserbjudanden

På Bomans arbetar vi individuellt och exklusivt med varje konferensgrupp. Nedan finns inspiration till just ditt unika möte.

The Standard

”Hembakat” till för- och eftermiddagskaffe, lunch med huvudrätt och sallad samt ostar och kaffe.. Till middag bjuds det 3-rätters middag i Stina Bomans matsal, övernattning i ett av Bomans inspirerande hotellrum samt frukost.

Friday – funday

Du och dina kollegor arbetar under dagen. På kvällen kommer din respektive/vän och gör er sällskap till middag samt övernattning. Vi bjuder respektive på övernattning. Ni blir uppgraderade till deluxerum alt. Minisvit i mån av plats. Ni får varsin skön Bomans morgonrock att ta med hem. Respektive betalar endast middag samt dryck.

More is more

Nu ökar vi! More is more är en uppgradering av vårt standardpaket. Bomans badstuga med utomhusjacuzzi och bastu, uppgradering till minisviter och ett passande dryckespaket.

Den gyllene medelvägen

Gillar du och dina kollegor det goda livet med betoning på nyttig mat och en medveten livsstil?! Då är Bomans ”den gyllene medelvägen” rätt möte för er, i samarbete med kostprofilen föreläsaren och hälsoentreprenören Marlene Gustawson.

Äg Bomans under ett dygn…

Ha Bomans exklusivt för er själva i ett dygn eller två. Vi kan erbjuda övernattning och konferenslokal för upp till 120 personer.

För skräddarsydd offert:

Ring Karin eller Mia på 0156-525 20 eller maila på bokning@bomans.se.