Konferenserbjudande

Skäm bort din personal

Bomans konferenserbjudanden

På Bomans arbetar vi individuellt och exklusivt med varje konferensgrupp. Nedan finns inspiration till just ditt unika möte.

The Standard

”Hembakat” till för- och eftermiddagskaffe, lunch med huvudrätt och sallad samt ostar och kaffe.. Till middag bjuds det 3-rätters middag i Stina Bomans matsal, övernattning i ett av Bomans inspirerande hotellrum samt frukost.

Friday – funday

Du och dina kollegor arbetar under dagen. På kvällen kommer din respektive/vän och gör er sällskap till middag samt övernattning. Vi bjuder respektive på övernattning. Ni blir uppgraderade till deluxerum alt. Minisvit i mån av plats. Ni får varsin skön Bomans morgonrock att ta med hem. Respektive betalar endast middag samt dryck.

Cozy conference

För er som vill ha en mer avslappnad konferens i en inspirerande miljö.
Konferera i härliga soffgrupper, en brygga, i vår badstuga eller kanske till och med i sängen i någon av våra härliga sviter.

More is more

Nu ökar vi! More is more är en uppgradering av vårt standardpaket. Bomans badstuga med utomhusjacuzzi och bastu, uppgradering till minisviter och ett passande dryckespaket.

Winter wonderland

Hur kan vi hjälpa er att få en fantastisk julavslutning???
Kom och njut ett traditionsrikt julbord med dina kollegor.
Jag älskar julen och allt vad den innebär. I min familj har vi en lång krögartradition och julbordet och dess tillbehör har alltid stått oss nära. Flera av våra julbordsrecept kommer från min Gammelmormor Stinas krog Bomans Matsalar. Snapsen kryddar vi själva enligt
Morfar Emil Bomans gamla recept.

 Bomans för er själva ett helt dygn…kan det blir bättre?

Om du och din grupp vill vara privata/ ha en kick-off eller ett firande av något slag, ja vi vet inte vad anledningen är. Vi vet att Bomans passar för grupper som vill vara för sig själva. Vi har 7 konferensrum, 44 inredningsglada dubbelrum/sviter och sammanlagt 88 bäddar.

För skräddarsydd offert:

Ring Karin eller Mia på 0156-525 20 eller maila på bokning@bomans.se.