Lunch 20/6-23/6
Måndag 20/6
Bräckt oxbringa med rostade rotfrukter, smörad kalvsky och bakade tomater 245:-
Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-
Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-
Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad,saltgurka,ölkarmamelliserad lök,gruyer,Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-
Tisdag 21/6
Gravad lax med ljummen potatissallad, citronmarinerad fänkål och dillmajonnäs
Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-
Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-
Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad, saltgurka, ölkarmamelliserad lök, gruyer, Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-
Onsdag 22/6
Ugnsbakad kycklingfilé med parmesanrisotto, tomat och örtsallad 245:-
Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-
Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-
Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad, saltgurka, ölkarmamelliserad lök, gruyer, Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-
Torsdag 23/6
Vi stänger luncherna uppe på Hotellet och öppnar vår sommar resturang i hamnmagasinet. tack för i sommar och varmt välkomna ner.
Varje dag är Bomans Twin Bar öppen från 14 och med mat från 15 Välkomna