Lunch

Lunch 20/6-23/6

Måndag 20/6

 Bräckt oxbringa med rostade rotfrukter, smörad kalvsky och bakade tomater 245:-

Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-

Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-

Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad,saltgurka,ölkarmamelliserad lök,gruyer,Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-

Tisdag 21/6

Gravad lax med ljummen potatissallad, citronmarinerad fänkål och dillmajonnäs

Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-

Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-

Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad, saltgurka, ölkarmamelliserad lök, gruyer, Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-

 Onsdag 22/6

Ugnsbakad kycklingfilé med parmesanrisotto, tomat och örtsallad 245:-

Bakad blomkål med picklade betor, bönor och örtmajonnäs 245:-

Bomans Toast skagen med sallad och sikrom 225:-

Högrevsburgare på briochbröd med tomatsallad, saltgurka, ölkarmamelliserad lök, gruyer, Bomanspommes och tryffelmajonnäs 245:-

Torsdag 23/6

Vi stänger luncherna uppe på Hotellet och öppnar vår sommar resturang i hamnmagasinet. tack för i sommar och varmt välkomna ner.

Varje dag  är Bomans Twin Bar öppen från 14 och med mat från 15 Välkomna

Kristin med medarbetare 

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253