Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Studio 54

Studio 54, Bomans Hotell, party

Studio 54 för en natt

Jag tillbringade några år av min ungdom i NYC vilket var fantastiskt och vansinnigt roligt. Numera bor min son där vilket ger mig anledning att då och då åka dit och njuta av både hans sällskap och den stora staden.
När jag bodde i NYC var Studio 54s tid förbi och det hade kommit nya klubbar. Limelight, som var en gammal kyrka ombyggd till nattklubb, var en av de ställen jag hängde på. Min Mamma som hade tillbringa en del tid i NYC via sitt arbete har berättat för mig om Studio 54 och hur galet allt var där.
När så Bomans fyllde jämnt för några år sedan ställde jag till med stort kalas på det sättet jag tänker mig att Studio 54 var. Själv red jag in i restaurangen på en vit häst, precis som Bianca Jagger gjorde.

Bomans goes Studio 54

Nu ska vi äntligen göra en helkväll/natt för våra gäster i Studio 54s anda. Den 11/11 ska vi med dunder och brak ge järnet och ha en galen festkväll. Jag längtar efter att få arrangera det här. Normalt sett kretsar Bomans verksamhet runt konferensgäster, bröllopsgäster och privatgäster där mat och dryck står i fokus. Här blir det visserligen riktigt god mat men det stora fokuset blir kring musik och dans. Vi har några få platser kvar, passa på att klä dig i discoglam och släpp ner håret i några timmar.


Back in the days i NYC

Studio 54 var en legendarisk nattklubb i New York under discoeran i slutet av 1970-talet. Studio 54 öppnade den 26 april 1977. Steve Rubell och Ian Schrager grundade klubben och var dess ägare till februari 1980 då de blev dömda till fängelse för skattebrott och klubben fick stängas. Studio 54 öppnades igen i september 1981 och drevs första halvan av 80-talet innan den slutligen stängde för gott 1986. ”Studio” som blev smeknamnet på Studio 54, blev känd för sin hedonism och dekadens, och inte minst för alla sina kända gäster.Kristin Boman