Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

St Tropez och Hideaway

Nästan varje år åker jag till St Tropez för att tanka energi och få inspiration till Bomans. Det finns många härliga hotell och restauranger att besöka och mitt absoluta favorithotell är Le Yaca.

Dagarna tillbringas på Club 55 som ligger på Pampelonne Plage. Här ligger och jag och funderar på sommaren som gått, hur har vi haft det på Bomans? Hur ser hösten ut? Och inte minst, vad ska vi hitta på framåt för att hålla oss up to date och intressanta för våra nya och gamla gäster! Med andra ord, det är mycket att tänka på och ta ställning till.

Vi är nöjda med vårt år fram till nu och hösten ser fin ut, det är stora utmaningar framåt med lågkonjunktur och det som händer runt oss i världen. Hotell och restaurangbranschen är känslig för svängningar och vi är uppmärksamma på förändringar både vad det gäller privat och konferensmarknaden.

Eftersom jag har en faiblesse för vackra miljöer och dessutom mår som bäst när jag får skapa finns det alltid tankar runt förändring och förbättring.

Bomans alla rum ser helt olika ut och jag har aldrig förstått mig på människor som säger att rummet inte är viktigt, man ska ju bara sova där. Så konstigt tycker jag.

Hideaway som ursprungligen var vår bastu fick pga en vattenläcka snabbt byggas om till ett hotellrum i somras.
Nu såg jag min chans att för första gången göra ett ¨shabby chic¨ rum. Lite Mölle möter St Tropez. Eftersom det här rummet ligger fint i trädgården och har en egen utomhusbubbelpool passar det bra med just det temat.

Sköna strandlakan från Club 55s strandshop blev fladdriga tunna gardiner och den gigantiska hatten som var ett marknadsfynd från Place des Lices blev till ¨sänggavel¨ ovanför sängen. Överkast och kudde är också från Club 55. Andra små ting hittade också sina platser i vårt Hideaway.
Det här är den stora lyckan, att få bli inspirerad och sedan ta med sig både idéer och ting tillbaka till Trosa för att snabbt få dem på rätt plats.
Att ha en god vän , Anna, som syr och målar med vindens hastighet och hjälper mig att förverkliga alla mina idéer är absolut fantastiskt.


Kristin Boman