Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Romantiskt hotell med fina möjligheter till konferens

Keith Richards, Glimmer Twin, Bomans Hotell

Bomans är ett boutiquehotell med fina konferensmöjligheter, vi är definitivt ingen ¨anläggning¨

Måste konferenshotell vara tråkiga? Nej! Inte om jag får bestämma.
I min bransch använder man sig ofta av ordet anläggning när man pratar om konferenshotell.
Anläggning – låter det inte som en grå tråkig inrättning där maten slevas upp från skramlande kantiner, ljuset lika starkt som på en spansk taverna, täckena lövtunna och kaffet lankigt.Det här har jag alltid i åtanke när jag inreder på Bomans. Samma gäller för maten. Bomans köksmästare Frederik och jag har otaliga samtal om maten och jag är mycket engagerad i den.
När det är dags för menybyte är jag med och planerar. Ska vi ändra brödserveringen, hur ska frukosten presenteras, kan vi få in mer närproducerat i menyn osv.
Eftersom jag är samlare och sakletare kommer jag ofta hem från resor med nya idéer och prylar som jag på ett eller annat vis inlemmar i Bomans verksamhet.


Min uppfattning om konferenser är att tiden man spenderar tillsammans utanför själva konferenslokalen är oerhört viktig.
Vid middagsbordet kommer många intressanta idéer och tankar upp. Det här upplever jag själv när jag åker iväg med mina egna medarbetare.

Njut av tiden hos oss

För min egen del tänker jag klokare tankar, sover bättre och smälter maten lättare om det är vackert och inspirerande runt mig. De flesta av Bomans hotellrum har ett badkar inne i rummet. Njut av ett skönt bad, läs en tidning eller en god bok.

christian louboutin, Bomans Hotell, badkar, Trosa hamn
Hermessjalar, hermes, Birkin, Kellybag, Bomans Hotell

Treasure box

Bomans är som en skattkista där nya intryck, tyger, böcker, fotokonst och mycket annat dyker upp. Ju längre man är här desto mer upptäcker man. Passion, lekfullhet och inredningsglädje är viktiga ord för mig och jag vet att våra konferensgäster blir inspirerade av vår miljö vilket gör att deras kreativitet sprudlar.

Manolo Blahnik och mycket mer

Mitt fullständigt vanvettiga skointresse vill jag gärna dela med mina gäster. I skrivande stund finns det ca 160 par skor till utlåning på våra olika hotellrum. Merparten är urvackra damskor men det finns även några Christian Louboutin för herrar att låna.
Till min stora glädje ser jag ofta gäster komma till middagen i något av alla de vackra par som finns på Bomans.

Bomans Hotell, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Dolce Gabbana, Prada, Trosa hamn, Trosa


Välkommen till mitt lekfulla och inspirerande hotell i idyllen Trosa


Kristin Boman