Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Romantisk weekend

Romantisk weekend – ett uttjatat men vinnande uttryck! Bomans är en glamourös, vacker och spektakulär kuliss för en spännande och romantisk resa.

När man träder in på Bomans, har man utan passkontroll, utan säkerhetskontroll och utan tröttande restider trätt in i ett annat land. Hela hotellet vimlar av exotisk rekvisita som ger en känslan av att delta i en pjäs om långväga resor. Alla finner här, oavsett smak, något att med värme fästa blicken på.

Romantiskt hotell

De individuellt inredda rummen är så långt man kan komma från den grå vardagslunken.
Här är sängarna lite skönare, maten lite godare, vinet lite fylligare och din partner lite mer romantisk.

Checka in i det rum som passar er bäst, ta ett långt bad, en drink i The Twin Bar. Njut framför en av brasorna och ät en god middag i Bomans Matsal.


Romantisk helg för två

Hos oss är alla rum olika, på Bomans i Trosa möts man av ett helt unikt boende. Sängar med fluffiga duntäcken och dunkuddar, tjocka lyxiga frottéhanddukar, badkar i den mån det får plats och mycket mycket mer.

Se våra hotellrum

Presentkort romantisk weekend

Överraska med en romantisk helg på hotell. Lämna vardagens måsten hemma och låt oss på Bomans skämma bort er.

Romantisk weekend på hotell

Lämna vardagen och låt oss ta hand om allt. Ni behöver bara tänka på er själva. Ta vara på tiden, promenera i Trosa och upptäck härliga gångstråk, vacker natur, små butiker och caféer. Koppla av med en drink, en gourmetpizza eller lättare rätter i The Twin Bar. Låt oss skämma bort er med en välkomponerad tre- eller fyrarätters i restaurangen, ackompanjerad av något från vår välfyllda vinlista.