Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Födelsedagskalas

Fantastiska blomsterdekorationer, Bomans Hotell

Det är mitt i natten och jag har just kommit hem från Bomans efter att ha dukat och förberett för morgondagens födelsedagsmiddag. Åh som jag njuter av att få göra riktigt vackert! Det är som en drog.

Middagen tar plats i Crimson (en typisk punschveranda på Trosas vis). Hela verandan är målad från golv till tak i en vacker röd färg, därav namnet. Vi har dukat med de superfina servetterna vi importerar från Frankrike (Le Jacquard Francais) och tunna, tunna kristallglas som gör de goda vinerna rättvisa. Det finaste är trots allt de sagolika blomsterarrangemangen.

Födelsedagsbarnet vet vad hon vill och har god smak så det gäller att vara på tå.
Det passar mig perfekt! Kvinnor som vet vad de vill är min melodi.

När min dotter Amanda fyllde 30 år gjorde vi dramatiska stora blomsterarrangemang som skulle få gästerna att tänka på Belle Epoque.
Vår florist Jenny skapade fantastiska höga arrangemang. Då gjorde vi piedestalerna av inlånade fötter, kvastskaftar som vi målade svarta och plastbyttor. Nu har jag låtit tillverka ordentliga piedestaler och och resultatet är smashing.

I ett svagt ögonblick försökte jag arrangera blommorna till morgondagens kalas själv, det var katastrof. Tack och lov kom Jenny till min räddning och resultatet blev vansinnigt vackert.

En fulländad restaurangupplevelse innehåller njutning för alla sinnen. Mat, service, miljö, musik – allt måste stämma för att det ska kännas riktigt bra. I alla fall enligt mig. Det här pratar vi ofta om på Bomans. Vikten av att cirkeln ska gå ihop.
I morgon (och alla andra dagar) ska den gå ihop!

Kristin Boman