Stand up paddle board

Stand up paddle board

STAND-UP-PADDLE BOARD (SUP)

 Vi har ett härligt sommarpaket i samarbete med Apelago, som bl a driver Trosas gästhamn. De har många års erfarenhet av aktiviter på havet, både när det gäller kajaker, båtturer mm.

  Paddla under trädkronorna i Trosaån eller varför inte ta er ut till någon av alla vackra öar i skärgården utanför Trosa. Stand Up Paddling, eller SUP, växer i popularitet och förklaringen till sportens framgång världen över är enkel: att ”SUPPA” ger dig en fantastisk upplevelse på vattnet, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Upplev naturen i lugnt tempo eller få ett ordentligt träningspass med balans och kondition.

De uppblåsbara brädorna passar perfekt för dig som vill starta äventyret mitt i Trosa hamn eller för dig som vill utforska någon av alla hundra insjöar som ligger i närområdet. Alla brädor är både smidiga och stabila att paddla på och dom kan användas av både vuxna och barn. Vi rekommenderar badkläder och en uppsättning ombyte.

I paketet ingår SUP i 4 timmar, vi skickar med picknick – Caesarwrap alternativt vegetarisk wrap, en frukt och mineralvatten. På kvällen äter ni 3-rättersmiddag i matsalen och övernattar i ett av Bomans härliga hotellrum.

Petit queen/twin 1995:-/p
Chic 2220:-/p
Grand 2470:-/p
Grand extra 2620:-/p
Fabulous 2770:-/p
Grandezza 2770:-
Svit 3020:-/

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253