Sommarnöjen

Sommarnöjen

Bomans sommarpaket – passar både familjen, ensamresenären, kompisgänget och paret!
Välj hur du vill uppleva Trosa med omnejd. Är du landkrabba eller sjöbuse?

Kom till Bomans på förmiddagen, välj en av aktiviteterna nedan, alla i sällskapet måste inte välja samma. Oavsett vilket du väljer skickar vi med en picknick bestående av Caesarwrap eller vegetariskt alternativ, mineralvatten, frukt och kaffe. När ni är tillbaka på Bomans är det skönt att njuta en stund på en solsäng i vår lummiga trädgård. Bomans bastu och utomhusbubbelpool går bra att boka per timme. På kvällen äter ni en god 3-rättersmiddag.

I paketet ingår:
En aktivitet (4 timmar)
Picknick
Tre-rättersmiddag
Logi och frukost

Petit twin/queen 1995:-
Chic 2220:-
Grand 2470:-
Grand extra 2620:-
Grandezza 2770:-
Fabulous 2770:-
Svit 3020:-

Enkelrumstillägg 500:-
Extrasäng med aktivitet, picknick och 3-rättersmiddag 1470:-
Barn i extrasäng inkl aktivitet och picknick 845:-
Alla priser är person.

STAND-UP-PADDLE BOARD (SUP)

Paddla under trädkronorna i Trosaån eller varför inte ta er ut till någon av alla vackra öar i skärgården utanför Trosa. Stand Up Paddling, eller SUP, växer i popularitet och förklaringen till sportens framgång världen över är enkel: att ”SUPPA” ger dig en fantastisk upplevelse på vattnet, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Vi samarbetar med Apelago som har många års erfarenhet av aktiviter på havet.

De uppblåsbara brädorna passar perfekt för dig som vill starta äventyret mitt i Trosa hamn eller för dig som vill utforska någon av alla hundra insjöar som ligger i närområdet. Alla brädor är både smidiga och stabila att paddla på och dom kan användas av både vuxna och barn. Vi rekommenderar badkläder och en uppsättning ombyte.

Kajak

Börja i Trosa hamn hos Apelago ett stenkast från Bomans. Det finns alternativ både för den vana paddlaren och nybörjaren. Paddla i ån som slingrar sig genom Trosa och sedan vidare ut till havs.
Utanför Trosa öppnar sig en fantastisk skärgård med många öar att gå iland på och äta er medhavda picknick eller ta ett bad.

Kajakerna är lite kortare havskajaker som är mycket stabila och lätta. De kan användas av både vuxna och barn. De har en rymlig sittbrunn och har bra med förvaringsutrymme för längre turer.
Vi rekommenderar att ni klär er efter väder och tar med en uppsättning ombyteskläder.

Elscooter

Ha en trevlig, säker och snabb utflykt med Bomans elscooter.
Åk i Trosas stadskärna eller ta en längre tur mot Tureholms slott, Trosa havsbad eller åk till Hunga och kika på ¨Hedenhöskossorna¨.
Trosa erbjuder många härliga utflykter som passar scooterns räckvidd (30 km på en laddning).
Scooterns maxhastighet är 25 km /h. Bomans tillhandahåller hjälmar.
Vi har 4 elscootrar.
Åldersgräns 10 år i målsmans sällskap. Det är lag på att alla under 15 år bär hjälm.

Cykla i Sörmland

Runt Trosa finns det många fina cykelleder som tar dig både på stigar, grusvägar och asfalt. Vi har både Näckrosleden, Sverigeleden och Kustlinjen.
Skogar, fält och vatten passerar du längs din cykeltur. Se Trosa.com för mer info om cykelleder. Cyklarna är automatväxlade, det ingår godkänt lås samt cykelförsäkring.
Cyklarna passar vuxna och barn från 10 år. Cykelhjälm ingår och enligt lag måste barn upp till 15 år använda hjälm. Cykelkarta över Östra Sörmland ingår.

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253