Kristins skor

Sedan mannaminne har jag haft ett stabilt kärleksförhållande till skor. Mina första Manolo Blahniks köpte jag på Ebay och jag kvittrade som en liten fågel när de kom hem i brevlådan. Sedan dess har jag avsevärt utökat min samling.

Även Bomans gäster får sin beskärda del av mitt stora intresse. Ofta köper jag ett nytt par till Bomans när jag är ute och reser.

Min husgud Manolo Blahnik har ett eget rum på Bomans. Här finns det sju vackra par till utlåning. Röda rummet är delvis en hyllning till Christian Loboutin och skorna med de röda sulorna finns till utlåning. Det kan vara så att Dolce Gabbana snart får ett eget rum, jag vet inte än.

En sak är i alla fall säker, Bomans skosamling blir allt större och till min stora glädje utnyttjas de flitigt av våra gäster.

Kristin

 

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253