Korsnäsudde

Korsnäsudde

I TROSA SKÄRGÅRD

HYR MITT OCH MINA BARNS FINA SOMMARSTÄLLE

Vi hyr ut familjens fina lantställe, en dalagård från 1600-talet. Den har flyttats från Rättvik till Trosa av mina svärföräldrar. Uthyrningen går via Bomans och man hyr veckovis eller Longweekend. Lakan, handdukar, morgonrock etc ingår och det ingår även städning efter vistelsen.

Vacker sjötomt med tre dalahus, egen brygga, båt samt pool

I stora huset som är 100 kvm finns två sovrum, mitt eget med dubbelsäng samt min son Gustafs rum som har två st 90cm breda sängar. Ett litet modernt kök med en köksö där det finns plats för 4 personer att sitta och äta. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Ett härligt vardagsrum med öppen spis. Stor terrass med en 5×8 m stor uppvärmd pool samt ett litet växthus som används till middagar mm.

Under alla år har vi och våra vänner alltid ätit utomhus på altanen där det finns markis, infravärme samt öppen spis. Numera finns även växthuset där  man kan sitta 8 personer och det finns infravärme och inte minst en gudomlig utsikt mot havet. Det finns alltså inte matbord inomhus för fler än 4 personer. Om det regnar cats and dogs är det enkelt att bära in bordet från altanen om så önskas.

Casa Frithiofsson, namnet kommer av att våra kära vänner Charlotte, Yvonne och Bengt Frithiofsson under många år tillbringade härliga dagar och kvällar tillsammans med mig, min man och våra barn ute på Korsnäsudde. Casa är 30 kvm med en dubbelsäng samt öppen spis, toalett och utomhusdusch.

Min dotter Amandas hus är ca 16 kvm med en Grand lit säng samt toalett. Huset ligger i anslutning till poolen. Alla tre husen har Nespressomaskiner, högtalare till Iphone, TV samt wifi. Stor sjötomt med brygga. En Ockelbo med styrpulpet och 50 hästars motor ingår samt en båtplats i Trosa hamn. Bensintanken är full när ni kommer och vi vill att ni lämnar den full till nästa gäster. Den som ska köra båten måste ha förarbevis.

Poolskötsel samt gräsklippning ingår.

Till Trosa tar det ca 20 min med bil eller båt. Till Trosa GK 5 min samt till Åda G&CC 25 min. Poolen är uppvärmd fr o m 1/6 och framåt. Det är även då båt finns tillgänglig.

Jag önskar att alla som hyr mitt och barnens älskade Korsnäsudde i sommar ska njuta lika mycket av miljön och helheten som vår familj och våra vänner har gjort i alla år.

Praktisk information

Det går bra att köpa till mer städning under veckan samt byte av handdukar, lakan etc till en kostnad av 3000:-. När ni kommer finns det basvaror som kaffe, socker, salt, tvättmedel, diskmedel etc. Om det tar slut under tiden ni är där är jag tacksam om ni fyller på.

Under perioderna 11/5 – 22/6 samt 26/8 – 30/9 går det bra att även hyra Longweekend, minimum 3 nätter. Under juli och augusti månader hyr vi endast ut hela veckor. Det går naturligtvis bra att vara färre gäster men hyran baseras på att man är 8 gäster. Incheckning sker på lördagar kl 16.00 och utcheckning på lördagar kl 10.00.

Priser

Hel vecka:
28000:-
Vid en hel veckas boende bjuder vi på frukost på Bomans Hotell en valfri morgon.

Longweekend:
12000:-

I priset ingår 4 st greenfee per dag på Åda G&CC alternativt Trosa GK. Alltså perfekt för golfgänget eller den golfande familjen. Totalt finns det plats för 8 personer. Det går bra att köpa till extra greenfee via Bomans Hotell.

För bokning ring Kristin 070-760 04 02.

Konferera på Korsnäsudde

Ge dig själv och din grupp ett alldeles speciellt möte i Trosa. Under alla år har jag och min familj njutit av vårt vackra och genuina lantställe på Korsnäsudde i Trosas fina skärgård. Nu är det dags att även Bomans gäster ska få uppleva denna alldeles ljuvliga miljö.

Såhär kan det se ut

Det här är för den lilla gruppen som inte behöver tillgång till något annat än papper, penna och en särskilt härlig plats att vara på. Självklart finns det wifi överallt. Ni kan vara mellan 4-8 personer. Korsnäsudde bjuder på en miljö utöver det vanliga. Ni sitter i mitt lilla växthus och arbetar. Runt om har ni bara hav, himmel och en pool som står öppen om ni önskar ta ett dopp.

Ni kommer till Bomans på förmiddagen. Vi ordnar med transport till Korsnäsudde (tar ca 15 min). Om ni vill åka båt dit lämnar vi gärna offert på det. Vi finns på plats och tar emot er.

När ni installerat er är det dags för förmiddagskaffe med en god skärgårdssmörgås, varför inte ta med kaffekorgen till bryggan?!

I Växthuset finns en Nespressomaskin där ni tar en kaffe närhelst andan faller på. Om vädret tillåter öppnar vi poolen och lägger fram morgonrockar så ni kan ta ett dopp när det blir varmt. Det finns också möjlighet att bada i havet om ni klarar det kalla svenska vattnet.

Kylskåpet är välfyllt med godsaker som ni plockar fram till lunch, det finns även kylda drycker som ni hämtar när ni blir törstiga.

Till eftermiddagskaffet finns det smoothie, frukt samt min Mammas goda bullar, som ni gräddar på i ugnen. Önskar ni något annat ordnar vi naturligtvis det.
Till tidiga kvällen kommer en kock samt en servitris från Bomans och lagar en härlig middag som ni äter antingen i växthuset eller på terrassen, allt beroende på väderlek.

I konferensen ingår boende i någon av Bomans minisviter alternativt på Korsnäsudde.
I stora huset finns mitt sovrum med en dubbelsäng, min son Gustafs rum med två enkelsängar, vardagsrum med brasa för umgänge på senheten, kök samt dusch och toalett. Amandas hus med en 160 cm bred säng och egen toalett. Casa Frithiofsson med en dubbelsäng, toalett samt utedusch. Alltså totalt 8 sängplatser.

Helpension deluxe 5000:-/pp och dygn, (ex moms). Ring och prata med Karin så hjälper hon till. Det går självklart bra att kontakta mig också.

Hjärtligt välkommen till avskildheten och njutningen vid havet.

För bokning ring Kristin 070-760 04 02.

Kristin Boman