Korsnäsudde

Korsnäsudde

I TROSA SKÄRGÅRD

HYR MITT OCH MINA BARNS FINA SOMMARSTÄLLE

Vi hyr ut familjens fina lantställe, en dalagård från 1600-talet. Den har flyttats från Rättvik till Trosa av mina svärföräldrar. Uthyrningen går via Bomans och man hyr veckovis eller Longweekend. Lakan, handdukar, morgonrock etc ingår och det ingår även städning efter vistelsen.
Perfekt för ett golfgäng, det ingår 4 greenfee varje dag på Åda G&CC eller Trosa GK.

Vacker sjötomt med tre dalahus, egen brygga, båt samt pool

I stora huset som är 100 kvm finns två sovrum, mitt eget med dubbelsäng samt min son Gustafs rum som har två st 90cm breda sängar. Ett litet modernt kök med en köksö där det finns plats för 4 personer att sitta och äta. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Ett härligt vardagsrum med öppen spis. Stor terrass med en 5×8 m stor uppvärmd pool samt ett litet växthus som används till middagar mm.

Under alla år har vi och våra vänner alltid ätit utomhus på altanen där det finns markis, infravärme samt öppen spis. Numera finns även växthuset där  man kan sitta 8 personer och det finns infravärme och inte minst en gudomlig utsikt mot havet. Det finns alltså inte matbord inomhus för fler än 4 personer. Om det regnar cats and dogs är det enkelt att bära in bordet från altanen om så önskas.

Casa Frithiofsson, namnet kommer av att våra kära vänner Charlotte, Yvonne och Bengt Frithiofsson under många år tillbringade härliga dagar och kvällar tillsammans med mig, min man och våra barn ute på Korsnäsudde. Casa är 30 kvm med en dubbelsäng samt öppen spis, toalett och utomhusdusch.

Min dotter Amandas hus är ca 16 kvm med en Grand lit säng samt toalett. Huset ligger i anslutning till poolen. Alla tre husen har Nespressomaskiner, högtalare till Iphone, TV samt wifi. Stor sjötomt med brygga. En Ockelbo med styrpulpet och 50 hästars motor ingår samt en båtplats i Trosa hamn. Bensintanken är full när ni kommer och vi vill att ni lämnar den full till nästa gäster. Den som ska köra båten måste ha förarbevis.

Poolskötsel samt gräsklippning ingår.

Till Trosa tar det ca 20 min med bil eller båt. Till Trosa GK 5 min samt till Åda G&CC 25 min. Poolen är uppvärmd fr o m 1/6 och framåt. Det är även då båt finns tillgänglig.

Jag önskar att alla som hyr mitt och barnens älskade Korsnäsudde i sommar ska njuta lika mycket av miljön och helheten som vår familj och våra vänner har gjort i alla år.

Praktisk information

Det går bra att köpa till mer städning under veckan samt byte av handdukar, lakan etc till en kostnad av 3000:-. När ni kommer finns det basvaror som kaffe, socker, salt, tvättmedel, diskmedel etc. Om det tar slut under tiden ni är där är jag tacksam om ni fyller på.

Under perioderna 11/5 – 21/6 samt 26/8 – 30/9 går det bra att även hyra Longweekend, minimum 3 nätter. Under juli och augusti månader hyr vi endast ut hela veckor. Det går naturligtvis bra att vara färre gäster men hyran baseras på att man är 8 gäster. Incheckning sker på lördagar kl 16.00 och utcheckning på lördagar kl 10.00.

Priser

Hel vecka:
28000:-
Vid en hel veckas boende bjuder vi på frukost på Bomans Hotell en valfri morgon.

Longweekend:
12000:-

I priset ingår 4 st greenfee per dag på Åda G&CC alternativt Trosa GK. Alltså perfekt för golfgänget eller den golfande familjen. Totalt finns det plats för 8 personer. Det går bra att köpa till extra greenfee via Bomans Hotell.

För bokning ring Kristin 070-760 04 02.

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253