Höstnöjen

Höstnöjen

Bomans höstpaket – passar både familjen, ensamresenären, kompisgänget och paret!
Välj hur du vill uppleva Trosa med omnejd. Är du landkrabba eller sjöbuse?

Kom till Bomans på förmiddagen, välj en av aktiviteterna nedan, alla i sällskapet måste inte välja samma. Vi skickar med en matig picknick samt mineralvatten, frukt, choklad och kaffe. När ni är tillbaka på Bomans är det skönt att boka en timme i Bomans Badstuga med bastu och utomhusbubbelpool. På kvällen äter ni en god 3-rättersmiddag.

I paketet ingår:
En aktivitet (4 timmar)
Picknick
Tre-rättersmiddag
Logi och frukost

Petit twin/queen 2030:-
Chic 2255:-
Grand 2555:-
Grand extra 2705:-
Grandezza 2855:-
Fabulous 2855:-
Hamnsviten, Trosasviten, Glimmer Twin  3255:-
No Name 3755:-

Enkelrumstillägg 500:-
Extrasäng med aktivitet, picknick och 3-rättersmiddag 1605:-
Barn i extrasäng inkl aktivitet och picknick 980:-
Alla priser är person.

Kajak

Börja i Trosa hamn hos Apelago ett stenkast från Bomans. Det finns alternativ både för den vana paddlaren och nybörjaren. Paddla i ån som slingrar sig genom Trosa och sedan vidare ut till havs.
Utanför Trosa öppnar sig en fantastisk skärgård med många öar att gå iland på och äta er medhavda picknick.

Kajakerna är lite kortare havskajaker som är mycket stabila och lätta. De kan användas av både vuxna och barn. De har en rymlig sittbrunn och har bra med förvaringsutrymme för längre turer.
Vi rekommenderar att ni klär er efter väder och tar med en uppsättning ombyteskläder.

Cykla i Sörmland

Runt Trosa finns det många fina cykelleder som tar dig både på stigar, grusvägar och asfalt. Vi har både Näckrosleden, Sverigeleden och Kustlinjen.
Skogar, fält och vatten passerar du längs din cykeltur. Se Trosa.com för mer info om cykelleder. Cyklarna är automatväxlade, det ingår godkänt lås samt cykelförsäkring.
Cyklarna passar vuxna och barn från 10 år. Cykelhjälm ingår och enligt lag måste barn upp till 15 år använda hjälm. Cykelkarta över Östra Sörmland ingår.

STAND UP PADDLE BOARD

Apelago, som har många års erfarenhet av aktiviter på havet, både när det gäller kajaker, båtturer mm hyr ut paddle boards.
Paddla under trädkronorna i Trosaån eller varför inte ta er ut till någon av alla vackra öar i skärgården utanför Trosa. Stand Up Paddling, eller SUP, växer i popularitet och förklaringen till sportens framgång världen över är enkel: att ”SUPPA” ger dig en fantastisk upplevelse på vattnet, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Upplev naturen i lugnt tempo eller få ett ordentligt träningspass med balans och kondition.
De uppblåsbara brädorna passar perfekt för dig som vill starta äventyret mitt i Trosa hamn eller för dig som vill utforska någon av alla hundra insjöar som ligger i närområdet. Alla brädor är både smidiga och stabila att paddla på och dom kan användas av både vuxna och barn. Vi rekommenderar badkläder och en uppsättning ombyte

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253