Boka

Fyll i önskade datum och gör dina boendeval.

Visa orginalspråket

Tjejkväll 11/11 – lite allvar, lite flärd och mycket gott

Weekend

Tjejkväll 11/11

Fredagen den 11 november kl 18.30 arrangerar vi en fantastisk tjej/kvinnokväll.

Tre härliga, kompetenta och mycket intressanta kvinnor är våra ledsagare under kvällen.

Camilla Thulin – I en tid där jämställdhetsfrågan debatteras flitigare än någonsin står Camilla Thulin fast i sitt starka kvinnliga uttryck. I den feminina designen ligger fokus på att våga synas och att vara stolt för att vara kvinna. Förmodligen är det just därför många framgångsrika svenska affärskvinnor och mediaprofiler väljer att klä sig i Camilla Thulin Design. Designen är exklusiv, tidlös och färgstark. Den riktar sig till kvinnor som vill klä sig snyggt och bekvämt, både i affärslivet och på fritiden.
”Mitt mål är att alla kvinnor ska känna sig starka och vackra oavsett ålder eller storlek”.

Caroline Törnqvist – arbetar som familjerättsjurist på Nordea Private Banking och är också Nordeas talesperson inom familjerätt. Caroline har mycket lång erfarenhet av familjejuridiska frågor och träffar i sitt dagliga arbete kunder som önskar diskutera och få rådgivning kring testamenten, äktenskapsförord och liknande ärenden.
Vi kvinnor är fenomenala på mycket, problemet med oss är att vi ofta lämnar den ekonomiska biten till våra män. I vissa fall innebär det att vid skilsmässa eller dödsfall står kvinnor utan ekonomisk säkerhet. Caroline brinner extra för att rådgöra kvinnor när det gäller dessa frågor.

Ann Burgaz – är en av Sveriges mest inflytelserika entreprenörer och en av den svenska vinbranschens leading ladies. Ann har både passion för vin och en kommersiell ådra. 1984 blev Ann en av de två första diplomerade kvinnliga Sommeliererna i Sverige. Därefter startade de tillsammans Sommelierföreningen som har betytt oerhört mycket för svenska Sommelierer. Efter en lång karriär bl a som inköpschef på Systembolaget startade Ann The Wineagency 2007. Idag omsätter företaget 330 miljoner och Ann Burgaz utsågs nyligen av Veckans affärer till den tredje mest inflytelserika kvinnan bland Sveriges kvinnliga entreprenörer. Ann står för kvällens vinval.

Har du frågor som du vill att någon av våra medverkande ska ta upp?
Maila till mig kristin@bomans.se

Gör oss sällskap på denna härliga helkväll!
895:-/p inkl blåmusselsoppa, skaldjursplatå (färska och rökta räkor, krabbklor, havskräftor och 1/2 hummer), fördrink och inte minst tips och råd från kvällens superkvinnor!

Övernattning samt tjejkväll med middag, (detta inkluderar 30% rabatt på logipriset)
Petit 1560:-
Chic 1720:-
Grand 1930:-
Grand extra 2050:-
Fabulous 2155:-
Grandezza 2155:-
Hamnsviten, Trosasviten, Glimmer Twin 2505:-
No Name 2750:-

Alla priser gäller per person.

Bomans Petitrum går även bra att använda som enkelrum.
Då tillkommer 500:- i enkelrumstillägg.

Boka på 0156-525 00 eller via mail info@bomans.se

Välkommen till Bomans ❤️
Bomans crew ✌️

Liknande erbjudanden