Den gyllene medelvägen

Den gyllene medelvägen

Gör ett medvetet val

Vi älskar vällagad mat, goda viner, gröna juicer, raw foodbollar, naturen, ”ren mat”, smoothies, promenader, vackra miljöer. Gillar du och dina kollegor också det goda livet med betoning på nyttig mat och en medveten livsstil?! Gör då ett medvetet val och välj Bomans ”den gyllene medelvägen” till er nästa konferens.

Alla måltider och kaffepauser är med betoning på lågkolhydratkost, istället för feta bullar och kakor bjuds Kristins gröna juicer, smoothies, Annas raw foodbollar mm. I konferenslokalen finns det nötblandning, vatten och frukter.

I paketet ingår även en inspirerande föreläsning med Marlene Gustawson samt tillverkning och självklart avsmakning av hennes fantastiska smoothies.

Kostprofilen föreläsaren  och hälsoentreprenören Marlene Gustawson är i botten föreläsare, närings- och fytoterapeut. Marlene är också VD för matföretaget GI-boxen.

Marlene inspirerar dig om hälsovinsterna med drinkar, soppor och smoothies. Hennes populära recept har resulterat i ett  flertal bästsäljande böcker om GI, gröna juicer, smoothies och om hur rätt kost får kroppens hormonproduktion att komma i balans.

Om ni önskar boka yoga/ mindfulness/qi gong istället är det självklart inga problem. Efter avslutad konferens har vi värmt bastun och utomhusbubbelpoolen på Bomans.

Så småningom bjuds det vällagad näringsrik middag med goda viner för den som önskar.

 • Marlene är gift med en krögare som hon gärna provar sina recept på.
 • Marlenes stora intressen är hälsosam mat, plocka bär, svamp ”ätliga blommor/ växter” och vandra i skogen.
• Tycker om att samla ihop sin kunskaper  och ge ut böcker för att kunna dela med sig av dem.
• ”Just nu i Marlenes huvud” – jag vill göra massor med smoothies från vår svenska natur. Vara klimatsmart – Ät där du är! Ät och drick efter årstiderna. Gör du smoothies blir bär, frukt och grönsaker mer lättsmälta vilket är bra för alla men särskilt för personer med magproblem som får lättare att ta upp all näring en ända ”ut i ögonfransarna”. Det pratas mycket om antiaging för tillfället och det här med nyttiga smoothies är det bästa sättet att påverka din kropp positivt tycker Marlene.

För mer information och offert ring Karin eller Mia på 0156-525 20 eller maila karin@bomans.se.

Hjärtligt välkommen!

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253