á la carte

Vår Meny

Mat att njuta av

Bomans meny
Förrätter

Bomans klassiker – Toast Pelle Janzon, liten råraka med Kalixlöjrom och nässelsoppa med nässlor från trakten 295:-

Vit sparris med ramslöksaioli, brödkrutonger, parmesan och cecina 195:-

Halstrade pilgrimsmusslor med piggvarsbuljong, torkad Trosasvamp, rättika och glasört 235:-

Tupplevermousse på tupp från Tacka i Skåne med rillette, selleri, valnötter och sallad på picklat äpple 195:-

 

Huvudrätter

Torskrygg med smörad skaldjursbuljong, brysselkål, fänkål, blomkålscreme och puylinser 335:-

Citronstekt piggvarsfilé med gräslök-& ansjovissmörsås, krispigt bacon, sockerärtor och sotad hjärtsallad 395:-

 Kalvrygg ”black & white” med bakad vitkål, tryffel-& oxsvanssky 345:-

Lammentrecôte från Välnäs gård med bakad aubergine, harissa, yoghurt och friterad papadum 275:-

Bakad vitkål med aubergine, harissa, yoghurt, picklat äpple och friterad papadum 195:-

Hörgrevsburgare på husets bröd, lagrad cheddar, rökt sidfläsk, rostad lökcreme, jalapenomajonnäs, sallad, picklad chili, tomat och pommes 195:-

Desserter

Utvalda ostar med goda tillbehör 135:-

Rabarber, vit chokladglass, jordgubbar och rom 125:-

Lakritsparfait med crème på grape, grapefrukt, granité på äpple, bergamott och pistagenötter 125:-

Mockabrûlée med dagens glass 115:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef