á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller onsdag – lördag 17.00- 20.00

Förrätter

Krämig soppa på jordärtskockor med ekologisk ostronskivling och röd chilioljan 155:-

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 325:-

Sotad Fröyalax med forellrom, picklade blomkål och grönärtscrème 195:-

Bomans råbiff på svensk oxfilé med kapris, finhackad rödlök, dijonmajonäs, äggula och friterad persilja 235:-
Med pommes 285:-

Huvudrätter

Ugnsbakad, grillad rotselleri med belugalinser, rostade hasselnötter, bönor och citronmajonäs 215:-

Halstrad lättrimmad torskrygg med smörad havskräftsbuljong, rotsellericrème, grönkål och gourmetpotatis  365:-

Långbakad högrev ”Boeuf Bourguignon” med potatispuré 295:-

Grillad svensk oxfilé med bacon-& persiljesmör, haritcots verts, potisgratäng och tryffelsås 395:-

Högrevsburgare på briochebröd med tomat, saltgurka, cheddarost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs,
Bomans pommes, picklad röd chili och sriraschadressing 215: –

Desserter

Kvällens ost

50:-/ost eller 185:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Bloapeösinglass med fransk nougat, nötter och vit choklad  125:-

Crème brûlée  115.-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

1 kula sorbet/glass 35:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253