á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning till 20% rabatt. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller torsdag – lördag

Förrätter

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 305:-

Krämig jordärtskockssoppa med Karl-Johansvamp och persiljecrème 135:-

Klassisk råbiff på svensk oxfilé med tärnade rödbetor, rödlök, kapris, äggula och dijonsenap  1/2 165:-   1/1 265:- (hel med pommes)

 

Huvudrätter

Långbakad rotselleri med rostade hasselnötter, kikärtsmajonnäs, lättrökt potatis, rödlök, ostronskivling och sojabönor  225:-

Linfångad smörstekt hälleflundrafilé med savoykål, persijerotscrème och skaldjursbuljong 395:-

Grillad svensk oxfilé med vitlökssmör, pommes frites och rödvinssky 395:-

Rödvinsbrässerad högrev på älg med cognacssås, svamp och mandelspotatispuré med Västerbottensost  325:-

Högrevsburgare på Bomans bröd,cheddarost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs, pommes frites, picklad röd chili och srirachadressing 205: –

Desserter

Ostar 

50:-/ost eller 185:-/alla ostar
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Brie de Meaux
Opastöriserad, ko, Frankrike

Gruyère
Opastöriserad, ko, Schweiz

Crottin de Chavignol
Opastöriserad, get, Frankrike

Fourme d’Ambert
Opastöriserad, ko, Frankrike 

Limeyoghurtsorbet med blodapelsincurd, maräng och vit chokladbavaroise125:-

Lönnsirapglass med rostade pekannötter och kolapannacotta 125.-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253