Bomans meny
Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller måndag – lördag 18.00 – 21.00
Huvudrätter
Grönärthummus med primörer, friterad potatis och crudité på grön sparris 255:-
Smörstekt regnbågslax med vårprimörer, forellrom och Sandefjordsås 290:-:-
Torskrygg med sotad vit sparris, friterade nässlor och citronsmör 385:
Lammkotletter med rotselleripuré, friterad ramslök, babymorötter och ramlöksky 305:-
Grillad hängmörad biff för två, 380 g, serveras med dragon &- vitlökssmör, bakade cocktailtomater, ruccola, grillad citron och Bomans pommes 840:- för två
Högrevsburgare på briochebröd med tomat, saltgurka, ölkaramelliserad lök, gruyére, dijon, tryffelmajonnäs,
Bomans pommes 255: –
Halloumiburgare med samma tillbehör som högrevsburgaren 245:-
Förrätter
Nässelsoppa med Wrångebäcksostkräm, friterade nässlor, crudité på grön sparris och örtolja 165:-
Krispig råraka med 30 g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 395:-
Vit sparris med 63-gradigt ägg, ramslöksmajonnäs, forellrom och rädisor 185:-
Gravad röding med persiljerotspuré, sikrom, friterad jordärtskocka och sotade smålökar 180:-
Råbiff på sotat nötinnanlår, riven gravad äggula, shoe string fries, dijonaise och picklade senapsfrön 190:-
Desserter
Rabarbersorbet med vit chokladpannacotta, bakad rabarber, maltsmulor och hallon 145:-
Mandelglass med mandelkaka, bränd citronmaräng och kolasås 145:-
Citronbrûlée med färska bär 105:-
Bomans chokladtryfflar 35:-/st
Ostar
Kvällens ost
60:-/ost eller 220:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke
Varmt Välkomna!
Frederik Andersson
Kökschef