á la carte

Vår Meny

Mat att njuta av

Bomans meny
Förrätter

Krämig jordärtskockssoppa med rökig skaldjurstartar, rökt mandelskum och krispig jordärtskocka 185:-

Bomans klassiska råraka med Kalixlöjrom, finhackad rödlök och créme fraiche 320:-

Krämig sörmländsk svamp på toast toppad med sikrom och serverad med en liten plocksallad 185:-

Råbiff på svensk ko med tryffelmajonnäs på hösttryffel, rostad rotsellerikräm,
picklade senapsfrön och Västerbottensflarn 145:-

Höstsallad med lättrökt anka, äpple, valnötter och friterad palsternacka 165:-

 

Huvudrätter

Fjällrödingfilé med beurre blanc, gulbetor och krispig grönkål 265:-

Helstekt rödtunga med smörstekt svamp, dillkokt potatis, brynt smör och grillad citron 365:-

Karljohansvamprisotto med puylinser, rostade rotfrukter och parmesanost 235:-

Tournedos på oxfilé med bearnaisesås, pommes och bakade tomater från Karinstorp 385:-

Sörmländsk kronhjortsrostbiff med savoykål, Karljohansvamp och äpple,
serveras med mandelpotatiscrème och rödvinssås 325:-

Högrevsburgare serveras på husets bröd med lagrad cheddar,rökt sidfläsk, rostad lökcrème och Bomans pommes 195:-

Desserter

Utvalda ostar med goda tillbehör 145:-

Kanelbakade Trosaäpplen med mandel, kanelflarn och Bomans vaniljglass 125:-

Vit chokladmousse med havtorn, kaffe och Bomans mörka chokladglass 125:-

Hasselnötscrême brûlée 115:-

Bomans chokladtryfflar 50:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef