á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller måndag – lördag 18.00 – 21.00

Huvudrätter

Grönärthummus med primörer, friterad potatis och crudité på grön sparris  255:-

Smörstekt regnbågslax med vårprimörer, forellrom och Sandefjordsås 290:-:-

 Torskrygg med sotad vit sparris, friterade nässlor och citronsmör 385:

Lammkotletter med rotselleripuré, friterad ramslök, babymorötter och ramlöksky 305:-

Grillad hängmörad biff för två, 380 g, serveras med dragon &- vitlökssmör, bakade cocktailtomater, ruccola, grillad citron och Bomans pommes 840:- för två

Högrevsburgare på briochebröd med tomat, saltgurka, ölkaramelliserad lök, gruyére, dijon, tryffelmajonnäs,
Bomans pommes 255: –

Halloumiburgare med samma tillbehör som högrevsburgaren 245:-

Förrätter

Nässelsoppa med Wrångebäcksostkräm, friterade nässlor, crudité på grön sparris och örtolja 165:-

Krispig råraka med 30 g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 395:-

Vit sparris med 63-gradigt ägg, ramslöksmajonnäs, forellrom och rädisor 185:-

Gravad röding med persiljerotspuré, sikrom, friterad jordärtskocka och sotade smålökar 180:-

Råbiff på sotat nötinnanlår, riven gravad äggula, shoe string fries, dijonaise och picklade senapsfrön 190:-

Desserter

Rabarbersorbet med vit chokladpannacotta, bakad rabarber, maltsmulor och hallon 145:-

Mandelglass med mandelkaka, bränd citronmaräng och kolasås 145:-

Citronbrûlée med färska bär 105:-

Bomans chokladtryfflar 35:-/st

Ostar

Kvällens ost

60:-/ost eller 220:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Varmt Välkomna!

Frederik Andersson
Kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253