á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller måndag – lördag 18.00- 21.00

Förrätter

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 325:-

Ankleverterrin på grillad brioche med inkokt knipplök  215:-

Råbiff på svensk oxfilé med sojamajonnäs, inlagd enokisvamp, salladslök, rädisor och sesamfrön 1/2 195:-  1/1 295:- (hel med pommes)

Tartar på pilgrimsmussla och lax med picklad blomkål och dill- & citroncrème 225:-

Sommarsallad med Serranoskinka, fikon, jordgubbar, valnötter och parmesanost 1/2 135:-, 1/1 215:-

 

Huvudrätter

Saltbakad rotselleri med sky på salvia från trädgården, citron, hasselnötter och rotesllericrème 225:-

Regnbågslaxfilé från Tjärö med citronaioli, parmesanbakad fänkål, fänkålscruditè och dill 295: –

Odlad piggvar från Kvinesdal i bit med brynt smör, riven pepparrot och handskalade räkor 395:-

Långbakad kalvhögrev med tryfferad timjansbuljong, rostad färskpotatis och smörstekt ekologisk svensk ostronskivling 295:-

Grillad svensk oxfilé med dragonsmör, bakade tomater från Karintorp, pommes frites och rödvinssky 395: –

Gårdskyckling från Skåne med getostcrème, betor, persilja och rostad kycklingbuljong 265:-

Högrevsburgare på Bomans bröd, cheddarost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs, pommes frites, picklad röd chili och srirachadressing 215: –

Desserter

Kvällens ost

50:-/ost eller 185:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

”Cheesecake” rabarber, jordgubbar, färskostcrème, mandelsmulor och mynta 125:-

Crème brûlée  115.-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

1 kula sorbet/glass 35:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253