á la carte

Bomans meny
Förrätter

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 305:-

Soppa på traktens höstsvamp med rökt ankbröst och färskost med timjan 175:-

Råbiff på svensk oxfilé med sojamajonnäs, picklad enokisvamp, salladslök, rädisor och sesamfrön 195:-

Gratinerad krämig toast med kantareller från Sörmlandsskogen och liten sallad  195:-

 

Huvudrätter

Tomatrisotto med saffran, linser och sojabönor 235:-

Linfångad smörstekt hälleflundrafilé med champagnesås, forellrom och kantareller 425:-

Gårdskycklingbröst från Bjäre med chevrécrème, bakade betor, persiljerot och rostad kycklingbuljong med rosmarin 265:-

Grillad svensk oxfilé med dragon- och persiljesmör, vitlöksbakad tomat, rödvinssky och pommes frites 370:-

Nattbakad älghögrev med mandelpotatispuré, lingon, grönpepparskysås och grönkål 325:-

Högrevsburgare på husets bröd, comtéost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs, Bomans pommes, picklad röd chili och srirachadressing 205: –

Desserter

Ostar 

50:-/ost eller 185:-/alla ostar
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Brie de Meaux
Opastöriserad, ko, Frankrike

Gruyère
Opastöriserad, ko, Schweiz

Crottin de Chavignol
Opastöriserad, get, Frankrike

Fourme d’Ambert
Opastöriserad, ko, Frankrike 

Crème brûlée med Bomans saltkolaglass 125:-

Nyponsoppa med Bomans vaniljglass och mandelbiskvier 125.-

Havtornssorbet med vit choklad, brownie, karamelliserade hasselnötter och havtornscrème 125:-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253