á la carte

Vår Meny

Mat att njuta av

Bomans meny
Förrätter

  Råraka med 40 g löjrom från Kalix, crème fraîche och finhackad rödlök 325:-

Grön sparris med halstrad pilgrimsmussla och vannameiräka, ägg, brynt smörvinaigrette samt örter från Bomans trädgård 235:-

Carpaccio på svensk okfilé med parmesanpannacotta, friterad rotselleri och färskriven sommartryffel 225:-

Matjessill från Norröna med svensk färskpotatis, gräddfil och gräslök 185:-

Sallad med sommarprimörer, avokadocrème, Wrångebäckost och valnötter 125:-
Med Parmaskinka 195:-

Caviar Oscietra Classic, Ars Italica med metan och smörstekt surdegsbröd
50g 995:-,  100 g 1990:-

 

Huvudrätter

Grillad, marinerad zucchini med bakade betor, rödbetscrème, valnötter och blåmögelost 195:-

Poké bowl – marinerad lax, ris, sjögrässallad, mango, gurka, laxrom, sriracha och wasabimajonnäs 255:-

Smörstekt odlad piggvar med smörad skaldjursbuljong, saffran, rostad fänkålscrème, tomat och sjökorall 395:-

Tournedos på 180 g oxfilé med portvinssås, picklade steklök, samt potatiskaka med Comté, tryffel och rökt sidfläsk 385:-

Grillad Iberico belletta secreto med ramslökssmör, bakad aubergine och sallad på kronärtskocka, tomat och lök 275:-

Högrevsburgare med husets bröd, lagrad cheddar, rökt sidfläsk, rostad lökcrème och Bomans pommes 195:-

Desserter

Utvalda ostar med goda tillbehör 145:-

Bomans hallonsorbet med friterade munkar och maltcrisp 125:-

Salt karamellglass med dulce de leche, mörk chokladmousse och jordnötsfras 125:-

Ctrusbrûlée med färska bär 115:-

Barndomsminne – jordgubbar, gräddmjölk och strösocker 95:-

Bomans chokladtryfflar 50:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef