á la carte

Vår Meny

Mat att njuta av

Bomans meny
Förrätter

Toast Pelle Janson med svensk oxfilé, Kalixlöjrom, finhackad rödlök och rå äggula 295:-

Vit sparris med ramslöksmajonnäs, forellrom, riven Gruyère och torkad ramslök 175:-

Nässelsoppa med smörstekt kammussla, lättrimmad gurka och sjökorall 185:-

Sesamsotad Fröjalax med syrad majrova, pepparrotscrème och rädisor 195:-

 

Huvudrätter

Bakad spetskål med belugalinser, ramslökscrème och vårens primörer 215:-

Torskrygg från norska havet med gulbetor, bakad och råhyvlad fänkål samt gräddad blåmusselbuljong 325:-

Odlad piggvar i bit från Kvinesdal med brynt smör, riven pepparrot, handskalade räkor och rattepotatis 395:-

Gårdskycklingbröst från Bjäre med bakad spetskål, chilibuljong, ramslökscrème och vårens primörer 255:-

Hängmörad svensk lammentrecôte med basilika -& parmesansallad, rödvinssky och grillad polenta smaksatt med vitlök 295:-

Grillad svensk oxfilé med oxmärg -& tryffelsmör, kraftig rödvinssky och pommes frites 370:-

Högrevsburgare på husets bröd, comtéost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs, Bomans pommes picklad röd chili och srirachadressing 205:-

Tryfferad karljohansvamppasta med kikärtspesto och svart trumpetsvampbuljong  225:-

Desserter

Utvalda ostar med goda tillbehör 165:-

Sorbet på blåbär med brynt smörkaka, blåbärskräm och citronmaräng 125:-

Jordgubbssorbet med karamelliserade mandlar, dulce de leche, jordgubbssirap och mynta 125:-

Saltlakritsglass med karamellbavaroise, mandelfinancier och violcrème 125:-

Bomans chokladtryfflar   30:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253