á la carte

Vår Meny

Mat att njuta av

Bomans meny
Förrätter

Råraka med 40g löjrom från Bottenviken, finhackad rödlök och smetana 285:-

Krämig kräftsoppa med Västerbottensost, brioche och krondill 175:-

Råbiff på svensk oxfilé med sojamajonnäs, picklad enokisvamp, salladslök, rädisor och sesamfrön 195:-

Laxcarpaccio med teriyakimarinerad svamp och sesamfrön 175:-

Sommarsallad med Parmaskinka, fikon, jordgubbar, valnötter och Parmesanost ½ 135:-, 1/1 215:- 

 

Huvudrätter

Bakad blomkål med tryfferad sellericrème, sojabönor, rostade hasselnötter, hasselnöts- & citrondressing 215:-

Kungsflundrafilé med hummermajonnäs, buljongkokta sommarprimörer och saffran 325:-

Odlad piggvar från Kvinesdal i bit med brynt smör, riven pepparrot, handskalade räkor och rattepotatis 395:-

Gårdskycklingbröst från Bjäre med chevrécrème , bakade betor, persiljerot och rostad kycklingbuljong med rosmarin 255:-

Kalvfilé med kantareller, kalvbräss, smörad timjansbuljong smaksatt med tryffel 395:-

Svensk hängmörad entrecôte med vitlökssmör, ugnsbakade Karinstorpstomater, rödvinsskyoch pommes frites 370:-

Högrevsburgare på husets bröd, comtéost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs, Bomans pommes, picklad röd chili och srirachadressing 205: –

Desserter

Ostar 

50:-/ost eller 185:-/alla ostar
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Brie de Meaux
Opastöriserad, ko, Frankrike

Gruyère
Opastöriserad, ko, Schweiz

Crottin de Chavignol
Opastöriserad, get, Frankrike

Fourme d’Ambert
Opastöriserad, ko, Frankrike 

Vitvinskokta päron med vit chokladsorbet och mandelkaka125:-

Crème brûlée med Bomans saltkolaglass 125.-

Bomans lakritsglass med hallonbavaroise, lakritskrisp och halloncouli 125:-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Ring istället 072-5554253