á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller måndag – lördag 18.00 – 21.00

Förrätter

Smörstekt toast med gräddkokt höstsvamp, finriven parmesan, körvel och krasse 185:-

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 335:-

Lax-& pilgrimsmusseltartar med forellrom, chilirimmad gurka och citronmajonäs 195:-

Bomans råbiff  ¨Pelle Janzon¨ på svensk oxfilé med Kalixlöjrom, finhackad rödlök, pepparrot, äggula och smörstekt surdegsbröd 265:-

Sotad Fröyalax med friterad brysselkål, chilivinägrett, forellrom och majonnäs gjort på brynt smör 205:

Huvudrätter

Kikärtspannkaka med höstsvamp, friterad svartkål, bönor och babaganoush 225 :-

Smörstekt piggvarsfilé med brynt citron-& hasselnötssmör, stekt höstsvamp, blomkålspuré, grönkål och kokt Amandinepotatis 385:-

Älg ¨Boeuf Bourguignon¨ med potatispuré och ljummen höstsallad 295:-

180 gr tournedos på hängmörad svensk oxfilé confiterad potatis och smålök, vaxbönor, bakade körsbärstomater,
rostat vitlökssmör, Pecorino och smörad kalvbuljong   395:-

Högrevsburgare på briochebröd med tomat, saltgurka, gruyèreost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs,
Bomans pommes och coleslaw 245: –

Desserter

Kvällens ost

55:-/ost eller 195:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Kompott på sörmländska Åkeröäpplen med vaniljglass, havresmulpaj och bakad vaniljkräm

Glass på Trosapunsch med mandelkaka och varma hjortron 115:-

Chokladmousse 115:-

1 kula sorbet/glass 35:-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

Varmt Välkomna!

Frederik Andersson
Kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253