á la carte

Bomans meny

Hela Bomans meny går att beställa för avhämtning. Ring och beställ på 0156-525 00.
Gäller tisdag – lördag 18.00- 21.00

Förrätter

Tryffeldoftande soppa på Karl-Johansvamp från Trosaskogen, färskost smaksatt med timjan 145:-

Krispig råraka med 40g löjrom från Kalix, finhackad rödlök och smetana 325:-

Sotad tonfisk med ponzudressing, sjögrässallad,chilirimmad gurka och koriander 185:-

Bomans råbiff ”Pelle Janson” på svensk oxfilépå smörstekt toast, löjrom, pepparrot och äggula 255:-
Med pommes 285:-

Huvudrätter

Ugnsbakad ekologisk spetskål med persiljerotscrème, rostade hasselnötter, bönor och örter 215:-

Smörstekt odlad piggvar i bit från Kvinesdal, serveras på klassiskt vis 405:-

Nattbakad kalvhögrev med tryfferad kalvbuljong, rostad potatis och smörstekt svamp 275:-

Grillad svensk oxfilé med rostat vitlökssmör, haricots verts, pommes frites och rödvinssky 395:-

Högrevsburgare på briochebröd med tomat, saltgurka, cheddarost, rökt sidfläsk, tryffelmajonnäs,
Bomans pommes, picklad röd chili och sriraschadressing 215: –

Desserter

Kvällens ost

50:-/ost eller 185:-/4 sorter
Fikon -& aprikosmarmelad, rosmarinhonung och fröknäcke

Havtornssorbet med vit choklad, brownie, karamelliserade hasselnötter och havtornskräm 125:-

Crème brûlée  115.-

Bomans chokladtryfflar 30:-/st

1 kula sorbet/glass 35:-

Varmt Välkomna!

Thomas Krona, Bomans kökschef

Driftstörning
Vi har för närvarande problem med vår telefonväxel.
Tekniker jobbar på att lösa problemet snarast möjligt.
Ring istället 072-5554253